100 kr. cashback på FCM-Brøndby

Få 100 kr. cashback på FCM-Brøndby

Mandag aften tager de nykårede mestre fra FC Midtjylland imod Brøndby i en kamp, hvor der ikke er det store på spil. Midtjyderne er allerede mestre, og drengene fra Vestegnen har næsten også allerede bronzemedaljerne hængende om halsen. Spiludbyderne Scandic Bookmakers pepper derfor prestigeopgøret op med et tilbud om 100 kr. cashback. Få 100 kr. cashback på FCM-Brøndby – gennemspilskrav er blot én gang til min. odds 1.50.

 

Sådan får du cashback på FCM-Brøndby

  • Opret en konto hos spiludbyderen Scandic Bookmakers. Hvis du allerede har en konto kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Placér et single-væddemål på FCM-Brøndby for minimum 100 kr. Spillet skal være et 1X2-spil og kan være både et pre-match og live-bet.
  • Skulle du tabe dit væddemål vil du på onsdag (d. 27. maj) få pengene retur (op til 100 kr.) som en bonus. Bonussen skal blot gennemspilles én gang til minimum-odds 1.50.

Spil på FCM-Brøndby her

Det med småt

  • Du må gerne sætte mere end 100 kr. på dit kvalificerende væddemål, men du kan højst få 100 kr. refunderet.
  • Du har 60 dage til at spille bonussen fri (én gang til min.-odds 1.50).

FCM-Brøndby

FCM-Brøndby odds fra Scandic Bookmakers

Det er to decimerede hold, der stiller op til guldfest på MCH Arena i Herning. Hjemmeholdet må undvære målmand Dahlin, Duncan, Sviatchenko og Jim Larsen i bagkæden. Kun Erik Sviatchenkos afbud er nyt i forhold til sidste kamp, så det har dog ikke den store indflydelse på startelleveren. Det helt store spørgsmål er i stedet, om holdet fra heden har tømmermænd – både motivationsmæssigt og rent fysisk. Holdet sikrede sig mesterskabet tidligere på ugen, og den har uden tvivl stået på masser af fest i det midtjyske lige siden.

Brøndby må stille op til kampen uden kaptajn Kahlenberg og muligvis også Hasani. Ellers ser det lyst ud for træner Thomas Frank, som har kunne se sit hold spille noget fornuftigt fodbold den seneste måned. Det skal gå meget galt hvis ikke Vestegnens stolthed skal løbe med tredjepladsen.

FCM-Brøndby spilles mandag d. 25. maj kl. 19.00 og kan ses direkte påTV3+.

Spil på FCM-Brøndby her

Besøg Scandic Bookmakers og få 100 kr. i cashback på FCM-Brøndby