100 kr. freebet på Danmark-Slovakiet

100 kr. freebet til Danmark-Slovakiet i ishockey-VM

Fredag starter VM i ishockey 2015 i Tjekkiet og der er lagt op til en masse spændende kampe – og naturligvis også med dansk deltagelse. Spiludbyderen NordicBet er på banen – isen om man vil – med et tilbud på et 100 kr. freebet på Danmarks åbningskamp imod Slovakiet. Kampen spilles lørdag d. 2. maj kl. 12.15.

Sådan får du et freebet til Danmark-Slovakiet

  • Opret en konto hos NordicBet. Hvis du allerede er kunde hos den skandinaviske spiludbyder, kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Log ind på din NordicBet-konto og gå til kampagnesiden for denne promo. Du finder et link under siden “special tilbud” – kampagnen hedder “Spil på Slovakiet – Danmark og få et 100 kr. riskfree bet!”. Registrér dig med den e-mail-adresse du benytter hos NordicBet.
  • Spil præcist 100 kr. på Danmarks åbningskamp ved ishockey-VM imod Slovakiet. Spillet skal være et single 1X2-spil og skal sættes før kampstart. Kampen spilles lørdag d. 2. maj kl. 12.15.
  • Du vil i løbet af 48 timer efter kampens afslutning modtage et freebet på 100 kr., som kan benyttes til at spille på lige hvad du ønsker

Få dit 100 kr. freebet på Danmark-Slovakiet her

Det med småt

  • Registrering til kampagnen er påkrævet.
  • Det kvalificerende bet skal være præcist 100 kr. og være et single 1X2-spil.
  • Gevinsten som følge af freebettet skal omsættes seks gange til minimum odds 1.8. Gennemspilskravene er bestemt til den hårde side, så der er i hvert fald ikke tale om et “risikofrit spil”.

Spil 100 kr. på Danmark-Slovakiet…

Danmark-Slovakiet ishockey-VM

…Og spil på lige det du lyster. Bl.a. kan du spille på nogle af de mange andre kampe fra VM i ishockey i Tjekkiet. Hver eneste dage under de indledende runder spilles der en god håndfuld kampe, så der er rigelig med kampe at spille på.

VM i ishockey 2015 odds

VM i ishockey 2015 spilles i Tjekkiet i perioden 1.-17. maj og det er som sædvanlig Tordenskjolds soldater, som optræder i favoritrollen. Rusland stiller op med NHL-stjerner som Evgeni Malkin, Vladimir Tarasenko og Ilya Kovalchuk og har dermed et brølstærkt hold. Canada er som altid også med i opløbet om at være forhåndsfavorit, og med verdens måske bedste ishockeyspiller, Sidney Crosby, på holdet kan man ikke udelukke noget. Sverige og Finland har som altid et stærkt kollektiv, og værtsnationen Tjekkiet kan måske overraske. Det er værd at bemærke, at Tjekkiet igen stiller op med legenden Jaromir Jagr, og turneringen bliver tjekkens sidste chance for at vinde VM-guld på hjemlig is.

VM i ishockey kan på de danske skærme følges på TV2 Sport, som optræder i de fleste større TV-pakker. Kan man ikke se TV2 Sport kan man live-streame kampene på TV2 Play. TV2 Play koster blot 39 kr. om måneden, så med seks måneders binding kan du altså slippe afsted med 234 kr. for at følge hele ishockey-VM – og en masse andet det næste halve år. Svenske TV4 sender også et hav af kampe fra turneringen, og det samme gør de tyske kanaler ARD og ZDF.

Danmark-Slovakiet spilles lørdag d. 2. maj kl. 12.15 og kan ses direkte på TV2 Sport.

Få 100 kr. freebet til ishockey-VM; Danmark-Slovakiet her