Optjen et 100 kr. freebet til Arsenal-Liverpool

Optjen et 100 kr. freebet til Arsenal-Liverpool på Emirates Stadium

Få et 100 kr. freebet til Arsenal-Liverpool. Så godt lyder dagens tilbud fra spiludbyderen NordicBet til aftenens brag mellem de to britiske giganter på Emirates Stadium. Du skal blot tilmelde dig kampagnen og opfylde kravet om et kvalificerende spil på 200 kr. til min. odds 1.50, og du er klar til topkamp i det engelske. Følg nedenstående guide, og du har lynhurtigt 100 kr. ekstra på højkant.

Sådan får du et et 100 kr. freebet til Arsenal-Liverpool

  • Opret en konto hos NordicBet. Hvis du allerede har en konto, kan du blot hoppe videre til næste punkt. Tilbuddet gælder nemlig for nye såvel som nuværende kunder.
  • Tilmeld dig på kampagnesiden. Den finder du ganske nemt på spiludbyderens hjemmeside, i app’en eller via den mobile browser-version.
  • Placér et kvalificerende væddemål på mindst 200 kr. til min-odds 1.50. Du bestemmer selv hvad dit spil er – blot du sætter det før Arsenal-Liverpool fløjtes i gang. Det må gerne være en double, men i så fald skal mindst ét af dine valg opfylde kravet om minimumsodds.
  • Du har nu et 100 kr. freebet på din konto. Dit freebet kan du benytte til Arsenal-Liverpool – eller en anden af dagens kampe. Der er også gang i den italienske Serie A og den spanske La Liga fredag aften, så der er i hvert fald mulighed for at finde noget interessant at spille på. Husk dog på, at dit freebet bliver fjernet kl. 23.59 midnat (ml. fredag og lørdag), så det er altså kun i dag at det gælder.

Drag nytte af tilbuddet her

Det med småt

  • Tilmelding og kvalificerende spil på 200 kr. til min-odds 1.50 er nødvendige for at være kvalificeret til dette tilbud.
  • Dit 100 kr. freebet aktiveres ved, at krydse af i den blå boks på spillekuponen, når du bekræfter dit valgte væddemål.
  • Hvis dit 100 kr. freebet går hjem, får du udbetalt nettogevinsten. Du får ikke indsatsen udbetalt. Du skal gennemspille nettogevinsten 3 gange til odds 1.50 eller højere indenfor 14 dage.
  • Læs venligst alle regler og vilkår på kampagnesiden før du drager nytte af tilbuddet.
  • Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+.

Arsenal-Liverpool odds

Se oddsene på Arsenal-Liverpool her

Arsenal-Liverpool spilles fredag d. 22. december 2017 kl. 20.45. Du kan se kampen fra Emirates Stadium direkte på 6’eren.

Den skandinaviske spiludbyder er naturligvis også klar med en velkomstbonus til alle nye kunder. Den kan du læse mere om lige her. Tjek også vores bonusoversigt ud, hvis du er på udkig efter andre goodies til en juletid fyldt med fodbold.

(Artikelfoto: Lloyd Morgan / Flickr)

Besøg NordicBet og få lækker 100% velkomstbonus – op til 1.000 kr.