100 kr. risikofrit spil på NHL hos NordicBet

Få 100 kr. risikofrit spil på NHL-ishockey hos NordicBet

Få et 100 kr. risikofrit spil på NHL. Så godt lyder tilbuddet fra spiludbyderen NordicBet i forbindelse med starten på den nye sæson i verdens bedste ishockeyliga. Det eneste du skal gøre er, at tilmelde dig tilbuddet, og du har med det samme et 100 kr. risikofrit spil på NHL. Der er ingen gennemspilskrav på en evt. refundering, mens en evt. nettogevinst blot skal gennemspilles tre (3) gange til minimum-odds 1.50, så der er virkelig tale om et flot tilbud fra den skandinaviske spiludbyder.

Sådan får du et 100 kr. risikofrit spil på NHL

  • Opret en konto hos NordicBetdet kan du gøre her. Hvis du allerede er kunde kan du blot gå videre til næste punkt. Tilbuddet gælder nemlig for både nye og eksisterende kunder.
  • Gå til kampagnesiden for dette tilbud. Du finder ganske nemt kampagnesiden på hjemmesiden eller i den mobile app. Tilmeld dig kampagnen, og du er berettiget til et 100 kr. risikofrit spil på NHL.
  • Dit risikofrie spil aktiveres ved at krydse af i den blå boks på spillekuponen, når du afgiver dit NHL-væddemål. Du skal have 100 kr. på din konto for at kunne placere dit risikofrie spil på NHL. Hvis du taber dit spil får du indsatsen retur uden yderligere omsætningskrav. Hvis du vinder får du hele beløbet udbetalt, men der er dog omsætningskrav på nettogevinsten på tre gange til min-odds 1.50.

Få risikofri NHL-action her

Det med småt

  • Tilbuddet om et 100 kr. risikofrit spil på NHL uden indskud gælder i perioden 2. oktober – 29. oktober kl. 23.59, 2017.
  • Du behøver ikke gøre andet end at tilmelde dig kampagnen – og så have 100 kr. på din spilkonto når du sætter spillet.
  • Læs venligst alle regler og vilkår på kampagnesiden før du drager nytte af dette tilbud.

Få et 100 kr. risikofrit spil på NHL hos NordicBet

NHL 2017/2018 odds

Få et 100 kr. risikofrit spil på NHL hos NordicBet. Se oddsene her

Ikke overraskende er de forsvarende mestre fra Pittsburgh Penguins gjort til favoritter i årets turnering. Holdet fra stålbyen har vundet Stanley Cup-trofæet de seneste to sæsoner, og derfor er Sidney Crosby, Evgeni Malkin og co. naturligvis favoritter i en meget tæt liga.

Danmark er repræsenteret ved hele syv spillere i verdens bedste ishockeyliga; Frans Nielsen (Detroit Red Wings), Jannik Hansen (San Jose Sharks), Lars Eller (Washington Capitals), Mikkel Bødker (San Jose Sharks), Nikolaj Ehlers (Winnipeg Jets), Oliver Björkstrand (Columbus Blue Jackets) og målmand Frederiks Andersen (Toronto Maple Leafs). Som det kan ses på ovenstående odds spås Lars Eller og Washington Capitals en ganske pæn chance for at vinde Stanley Cuppen i denne sæson. Holdet fra hovedstaden har i Alexander Ovechkin en af ligaens bedste spillere, og det smitter naturligvis af på oddsene.

Du kan følge danskerne og alle de andre NHL-stjerner på dansk tv. I Danmark er det TV3 Sport 1 og TV3 Sport 2 som har rettighederne. De to kanaler viser ganske mange kampe fra NHL hver eneste uge, så det er muligt at følge netop din favoritklub.

Husk også at tjekke spiludbyderens velkomstbonus ud, hvis du endnu ikke har en konto. Du kan få en 100% velkomstbonus – op til 2.000 kr. Bonusbeløbet skal spilles igennem seks (6) gange til minimum odds 2.00.

(Artikelfoto: Stephen Yeargin / Flickr)

Besøg NordicBet og få lækker 100% velkomstbonus – op til 2.000 kr.