200 kr. freebet på London-opgøret Arsenal-Chelsea

Få et 200 kr. freebet af Betsafe til Arsenal-Chelsea i Premier League

Søndag eftermiddag er der prestigeopgør i den engelske Premier League, når Arsenal tager imod lokalrivalerne fra Chelsea. Spiludbyderen Betsafe er på banen med et tilbud om et gratis prematch eller livebet på London-klassikeren Arsenal-Chelsea. Det eneste du skal gøre er, at foretage en indbetaling – det er ganske nemt og bekvemt.

Sådan får du et freebet på London-opgøret Arsenal-Chelsea

  • Opret en konto hos spiludbyderen Betsafe. Hvis du allerede har en konto kan du blot hoppe videre til næste punkt.
  • Foretag en indbetaling på præcist 200 kr. til din Betsafe-konto i tidsrummet torsdag d. 21. januar 2016 kl. 15.00 – søndag d. 24. januar 2016 kl. 16.55 – altså fem minutter før kampstart.
  • Aktivér dit freebetl i den blå boks på din spillekupon, når du har valgt dit spil på kampen (1X2-vindermarkedet). Spillet skal være på vindermarkedet, men du bestemmer selv om du vil spille pre-match eller live på Arsenal-Chelsea.
  • Vinder du dit freebet, skal gevinsten omsættes en enkelt gang til min. odds 1.50. Taber du derimod dit spil, refunderes din indsats kvit og frit uden yderligere gennemspilskrav.

Tag imod gratis Premier League betting-action her

Det med småt

  • Der er et omsætningskrav på 1 x gevinsten (det fulde beløb minus indsatsen) til minimum odds 1.50 inden for 60 dage. Taber du dit spil får du din indsats refunderet kvit og frit uden gennemspilskrav.

Odds på Arsenal-Chelsea hos Betsafe

Arsenal-Chelsea er et af de mere prestigefulde London-opgør i Premier League. De to hold har det seneste årti begge været med helt fremme hvor det sker, og selv om udeholdet i denne sæson ser ud til at have en mindre god sæson, så er der lagt op til et klassisk rivalopgør mellem to hold, der bestemt ikke bryder sig om hinanden.

Arsenal indtager inden weekendens kampe førstepladsen i Premier League, men kampen i toppen af tabellen er hård, og en sejr over rivalerne fra Chelsea er derfor påkrævet for Arsene Wengers tropper. Chelsea har haft en udpræget katastrofesæson, og resultaterne er heller ikke blevet bedre siden Guus Hiddink afløste Jose Mourinho i det varme managersæde. Der er bare et eller andet der ikke fungerer i den dyre Chelsea-trup, og sidste års helt store spiller, Eden Hazard, har tilmed spillet ganske meget under niveau. Hjemmestærke Arsenal fremstår som ret klare favoritter, men Chelsea har så meget kvalitet og man ved ikke hvor man har dem.

Arsenal-Chelsea spilles søndag d. 24. januar kl. 17.00. Du kan se kampen direkte på TV3 Sport 2.

(Artikelfoto: Paul Hudson / Flickr)

Få risikofri Premier League-action: 200 kr. uden gennemspilskrav