200 kr. retur på Barcelona-Paris SG

200 kr. cashback på Barcelona-Paris SG

Vi er nået til returopgørene i årets Champions League og spiludbyderen Betsafe er klar med et godt tilbud til kampen Barcelona-Paris SG. Få 200 kr. retur hvis dit 1X2-væddemål ikke går hjem – den refunderende indsats får du i form af en bonus.

Sådan får du cashback-garanti på Barcelona-Paris SG

  • Opret en konto hos Betsafe. Hvis du allerede har en konto, kan du blot springe videre til næste punkt.
  • Log ind på din Betsafe-konto. Gå til kampagne-siden for dette tilbud, og registrer dig med den e-mail-adresse du er oprettet hos spiludbyderen med.
  • Sæt et spil på præcis 200 kr. på Barcelona-Paris Saint-Germain. Dit væddemål skal være i 1X2-kategorien – altså såkaldt kampodds – og sættes før kampstart (tirsdag d. 21. april kl. 20.45).
  • Taber du dit væddemål på Barcelona-Paris SG refunderes dit tab (200 kr.) i form af en bonus. Bonussen skal gennemspilles seks gange til min. odds 1.50 før den er spillet fri.

Få 200 cashback på Barcelona-Paris SG her

Det med småt

  • Registrering til kampagnen er nødvendig. Den sker inde på kampagnesiden for respektive tilbud.
  • Både spil sat via computer og mobil enhed tæller med.
  • De refunderede midler udbetales som en bonus, så der er altså ikke tale om et 100% risikofrit spil. Bonuspenge skal omsættes seks (6) gange til minimum-odds 1.50 før de kan udbetales. Det er lidt til den besværlige side, men vi tager det alligevel med som “ekstraværdi”.

200 kr. cashback på Barcelona-Paris SG

Barcelona står med alle muligheder for at kvalificere sig til semifinalen i verdens mest prestigefulde klubturnering. Efter 3-1-sejren i Paris er katalanerne kæmpefavoritter til at gå videre, og det ser unægteligt svært ud for de franske gæster. Træner Blanc kan dog glæde sig over at superstjernen Zlatan Ibrahimovic er tilbage efter karantæne, og det samme er den italienske midtbane-maestro Marco Verratti. Til gengæld er der tvivl om to styks Thiago – Silva og Motta, men de forventes begge at blive klar.

De tre Unibet-eksperter Mikkel Bischoff, Per Marxen og Anders Sigdal er klar med optakt og spilforslag i to sædvanligvis særdeles informative og underholdende optaktsvideoer.

Optakt

Spilforslag

 

TILBUD: Få odds 4.00 på Barcelona og odds 12.00 på Paris Saint-Germain

Spiludbyderen Betfair er klar med et knaldgodt tilbud til alle, som endnu ikke har en konto. Du får lige nu odds 4.00 på spansk hjemmesejr, mens en overraskende sejr til Paris SG kaster hele odds 12.00 af sig. De forhøjede odds skal sættes i relief med at Barcelona og Paris SG giver henholdsvis 1.40 og 8.5 i følge de regulære odds. Tilbuddet er ret lækkert og skulle du tabe, vanker der faktisk også indsatsen retur i form af et freebet. Læs mere om det lækre tilbud her.

FC Barcelona-Paris SG spilles tirsdag d. 21. april kl. 20.45, og kan ses direkte på TV3+. Aftenens anden kamp i mellem Bayern München og Porto spilles på samme tidspunkt, og kan ses på Viasat Sport 1.

Lige nu: Besøg Betsafe og få en lækker 100% bonus – op til 1000 kr.