200 kr. risikofrit spil på Liverpool-Manchester City

Onsdag aften er der revancheopgør på Anfield mellem søndagens Capital One Cup-finalister Liverpool og Manchester City. I søndagens opgør måtte de to hold ud i forlænget og straffesparkskonkurrence for at finde en vinder af dysten. Denne gang spiller de to hold om vigtige point i Premier League, og for City er det sidste udkald, hvis man vil gøre sig forhåbninger om at hente Leicester, Tottenham og Arsenal i tabellen. Spiludbyderen Betsafe er klar med et rigtigt lækker tilbud på Liverpool-Manchester City. Foretag en indbetaling og få et risikofrit spil på 200 kr. på kampen. Du kan ikke tabe med dette tilbud.

Sådan får du risikofri action på Liverpool-Manchester City

  • Opret en konto hos spiludbyderen Betsafe. Hvis du allerede har en konto, kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Foretag en indbetaling på 200 kr. før kampstart.
  • Du kan nu benytte et risikofrit spil på Liverpool-Manchester City. Aktivér dit risikofrie spil i den blå boks på din spillekupon, når du har valgt dit spil på kampen (1X2-vindermarkedet). Dit spil skal være: kampodds (1X2), single-spil og pre-match (livebetting tæller ikke med).
  • Vinder du dit risikofrie spile på Liverpool-Manchester City, skal gevinsten omsættes en enkelt gang til min. odds 1.50. Taber du derimod dit spil, refunderes din indsats kvit og frit uden krav om gennemspil. Du kan dermed ikke tabe egne penge på at tage imod dette tilbud.

Tag imod tilbuddet om 200 kr. risikofrit spil her

Det med småt

  • For at være berettiget til et risikofrit spil på 200 kr. på Liverpool-Manchester City skal du indsætte 200 kr. på din Betsafe i tidsrummet mandag d. 29. februar kl. 10:00 – onsdag d. 2. februar kl. 21.00.
  • Du kan ikke benytte dit risikofrie spil på et system eller multispil.

Onsdag aften står den på prestigeopgør i Premie League: Liverpool-Manchester City mødes på Anfield Road

Hjemmeholdet har udspillet sin rolle i årets Premier League, og dermed er der tale om en kamp som er klart vigtigst for udeholdet. Manchester City har stadig en mikroskopisk chance for at hente trekløveret i toppen af tabellen, men det kræver en sejr i onsdagens opgør i Liverpool. Arsenal møder Swansea hjemme, og Leicester tager imod West Bromwich, så to af de andre tophold har særdeles gode chancer for point i midtugen. Tottenham skal en tur til naborivalerne West Ham, så på den front ser det lidt sværere ud for Christian Eriksen og co.

Liverpool-Manchester City plejer at være en målrig affære. Ser man bort fra søndagens 1-1-opgør, så er de ni foregående opgør alle endt med mindst tre mål. Der var bestemt også mulighed for flere mål i Capital One Cup-finalen, så det er ikke helt forkert at konkludere, at de to hold ligger offensivt godt til hinanden.

Liverpool-Manchester City spilles onsdag d. 2. marts kl. 21.00. Kampen på Anfield kan du se direkte på TV3+.

(Artikelfoto: cchana / Flickr)

Foretag et indskud og få risko betting-action på braget på Anfield