Få et 200 kr. risikofrit spil på Danmark under U21 EM

Få et risikofrit spil på 200 kr. på Danmark under U21 EM

Få et 200 kr. risikofrit spil på Danmarks kampe under U21 EM i Polen. Spiludbyderen NordicBet er klar med et lille lækkert tilbud, som kan spice din U21-slutrunde en anelse op. Der er ingen gennemspilskrav på en evt. refundering, så tilbuddet er ganske fint. Følg nedenstående nemme trin, og du har ganske hurtigt et risikofrit spil på en af Danmarks kampe under U21 EM.

Sådan får du et 200 kr. risikofrit spil på Danmark under U21 EM

  • Opret en konto hos NordicBet. Hvis du allerede har en konto hos den skandinaviske spiludbyder, så kan du blot springe videre til næste trin.
  • Gå til kampagnesiden for dette tilbud og tilmeld dig. Kampagnesiden hedder “Spil 200 kroner risikofrit på Danmarks U21-hold”, og du finder den på spiludbyderens hjemmeside eller i den mobile app.
  • BUM! Du har nu et risikofrit spil på en af Danmarks kampe under 21 EM. Det kræver dog lige, at du har 200 kr. til rådighed på kontoen til når du placerer dit bet. Du skal blot vælge at aktivere dit risikofrie spil ved at afkrydse den blå boks, når du afgiver dit spil. Hvis du taber dit risikofrie spil får du 200 kr. tilbage som cool cash – uden krav om gennemspil. Det betyder med andre ord, at du IKKE kan tabe på dette tilbud. Vinder du på dit risikofrie spil, får du hele beløbet sat ind på din spilkonto, men der er dog et gennemspilskrav på tre (3) gange nettogevinsten til minimum-odds 1.50.

Få dit risikofrie spil på Danmark her

Det med småt

  • Tilbuddet gælder i perioden mandag d. 12. juni til og med fredag d. 30 juni.
  • Du skal have 200 kr. stående på din NordicBet-konto for at drage nytte af tilbuddet (se ovenstående).
  • Du bestemmer helt selv hvad du bruger dit risikofrie spil på – blot det er på en af Danmarks kampe ved dette års U21 EM-slutrunde. Ja, du kan sågar vælge at spille imod de danske drenge!

Odds på U21 EM 2017 i Polen fra NordicBet

Som du kan se på ovenstående odds har spiludbyderens oddssættere ikke de store forventninger til det danske hold. Dels er Danmark kommet i lidt af en dynamitgruppe med bl.a. Tyskland og Italien, dels må holdet undvære en håndfuld store profiler, som kunne have styrket holdet markant. Bl.a. må træner Niels Frederiksen undvære stærke spillere som Pione Sisto (Celta), Andreas Christensen (Borussia Mönchengladbach / Chelsea), Kasper Dolberg (Ajax), Riza Durmisi (Betis Sevilla) og Yussuf Poulsen (RB Leipzig). Alle spillere som pt. snuser til A-landsholdet og af den ene eller anden grund ikke er tilråde under slutrunden. Til gengæld kan vi se frem til at få testet hjemlige Superliga-profiler som Marcus Ingvartsen (FCN), Emiliano Marcondes (FCN), Mikkel Duelund (FCM) og Christian Nørgaard (Brøndby) på den internationale scene. Du kan se den fulde trup på DBUs hjemmeside.

U21 EM 2017 løber af stablen i Polen i perioden 16. – 30. juni 2017. Du kan følge slutrunden på Eurosport 1 & 2 og Danmarks kampe på Kanal 5.

NordicBet har netop i dag meddelt, at man per dags dato kan gennemspille velkomstbonussen på regulær vis – dvs. via desktop. Førhen var gennemspilskravet betinget af, at man spillede bonussen fri via en mobil enhed – enten spiludbyderens mobile app eller via mobil browser. Hvis du ikke er så meget til at benytte en mobil enhed til spil, så kan du derfor fra i dag også spille bonussen fri på hvilken som helst platform. Læs alt om velkomsttilbuddet her. Tjek også vores store oversigt over velkomsttilbud og bonusser her.

Besøg NordicBet og få lækker 100% velkomstbonus – op til 2.000 kr.