50% ekstra gevinst på Esbjerg – FCM

50% ekstra gevinst ved første scoring til FCM

Søndag aften tager kriseramte Esbjerg imod mestrene fra FC Midtjylland i den hjemlige Superliga. Spiludbyderen Scandic Bookmakers er klar med et tilbud, der kan tilføje lidt ekstra spænding til kampen. Hvis FCM scorer kampens første mål får du en 50% bonus ekstra oveni din gevinst – op til 250 kr. FCM leverede i midtugen en fremragende præstation imod Southampton i Europa League-kvalifikationen, så mon ikke ulvene fra heden har det ekstra gear der skal til for at gøre en god figur i Esbjerg?

Sådan får du 50% ekstra i Esbjerg-FCM

  • Opret en konto hos spiludbyderen Scandic Bookmakers. Hvis du allerede har en konto skal du blot gå videre til næste punkt.
  • Sæt et pre-match væddemål på Esbjerg-FCM. Mindsteindsatsen skal være 100 kr. Hvis FCM scorer kampens første mål får du 50% ekstra gevinst oven i som en bonus. Du kan maksimalt få en bonus på 250 kr. ekstra.

Få 50% ekstra på Esbjerg-FCM her

Det med småt

  • Tilbuddet gælder fra. d. 20. august 2015 til kampstart d. 23. august 2015 kl. 20:30.
  • Bonussen skal gennemspilles tre gange til minimum odds 1.50 før den er spillet fri.
  • Du får naturligvis kun 50% ekstra gevinst ved en vindende kupon. Hvis du har mere end én vindende kupon er det kun den første der er kvalificerende.
  • Bonussen vil blive krediteret din spilkonto mandag d. 24. august.

Få 50% ekstra oven i din gevinst hvis FCM scorer først imod Esbjerg

Esbejrg har fået en katastrofestart på sæsonen og er pt. uden chefræner. Ansvarlige for kampen imod de forsvarende mestre bliver ligesom imod FCN Michael ‘Mex’ Pedersen og Lars Lungi Sørensen. Esbjerg gjorde en god figur i holdets første kamp siden trænerfyringen, men der skal også helt andre boller på suppen imod et af rækkens bedste hold. FC Midtjylland spillede i torsdags en fremragende kamp i europæisk regi, og det kan både være godt og skidt. Godt fordi holdet har international fart i benene – skidt fordi kampen kan have tæret på kræfterne. Der er i hvert fald lagt op til en spændende kamp på Blue Water Arena i Esbjerg.

Esbjerg-FC Midtjylland spilles søndag d. 23. august kl. 20.30 og kan ses direkte på TV3 Sport 1.

Besøg Scandic Bookmakers og få 50% ekstra gevinst på Esbjerg-FCM