Alle de bedste tilbud på Danmark-Sverige

Se alle de bedste tilbud på Danmark-Sverige

Det er næppe nogen hemmelighed, at i aften spilles årets vigtigste fodboldkamp på dansk grund. Danmark tager imod Sverige i den altafgørende EM-kvalifikationskamp, og med nederlaget i den første kamp i Sverige har Olsens tropper ryggen imod muren. Spiludbyderne er klar med en række gode tilbud på kampen i Parken, og vi guider dig her til lidt ekstra spænding.

De bedste tilbud på Danmark-Sverige

[divider]Få et gratis 100 kr. live freebet til aftenens action[/divider]

Spil for 100 kr. på Danmark-Sverige og få et gratis 100 kr. live freebet

Landets største spiludbyder, Danske Spil, er klar med et tilbud om noget gratis live action. Det kræver blot, at du først spiller 100 kr. på Danmark-Sverige. Du må gerne spille for mere end 100 kr., men en rund hund er altså nok for at kunne modtage et gratis live-freebet. Dit freebet skal du benytte i aften, men der er heldigvis rigtigt mange interessante kampe på tapetet. Ud over Danmark-Sverige så spiller Slovenien-Ukraine også i aftenens anden EM-kvalifikationskamp. Programmet byder også på en række venskabskampe; Italien-Rumænien, Tyskland-Holland og ikke mindst England-Frankrig.

Læs mere på kampagnesiden for dette tilbud

 

[divider]Spil 100 kr. på Danmark-Sverige – du kan ikke tabe[/divider]

Spil for 100 kr. på Danmark-Sverige – du kan ikke tabe

Unibet er klar med et tilbud om noget 100% risikofrit action på den afgørende EM-kval-kamp i Parken. Spil for præcist 100 kr. på Danmark-Sverige (1X2) inden kampstart – du skal spille på dansk sejr (1X2). Vinder du så får du din gevinst som normalt. Skulle du tabe får du dine 100 kr. refunderet i cool cash. Der er ikke noget krav om gennemspil af refunderingen, så der er tale om et ganske risikofrit tilbud.

BEMÆRK VENLIGST: Tilbuddet gælder ikke for dem der spillede risikofrit på lørdagens kamp.

Læs mere på kampagnesiden for dette tilbud

 

[divider]Spil 200 kr. på kampen i Parken – du kan ikke tabe[/divider]

Spil for 200 kr. på EM-kval-braget – du kan ikke tabe

Spiludbyderen med de tyske aner, Tipico, er klar med et tilbud ala Unibet. Indsæt 200 kr. og benyt bonus coden DKSV200 og du kan nu spille for 200 kr. på Danmark-Sverige uden risiko for at tabe. Vinder du dit spil får du din normale gevinst, taber du får du 200 kr. refunderet som kontanter. Du kan med andre ord ikke tabe på dette spil. Du kan også læse mere om tilbuddet her. Tilbuddet er desværre ikke tilgængelig via mobilen.

Læs mere om dette tilbud

 

[divider]Alle nye kunder får odds 7.0 på dansk sejr + 1.000 kr. i freebets [/divider]

Få odds 7.00 på dansk sejr + 1.000 kr. i freebets (nye kunder)

Betfair Sportsbook er klar med et særdeles godt tilbud til alle nye kunder. Som ny kunde kan du få odds 7.00 på dansk sejr + 1.000 kr. i freebets. Opret dig som kunde med bonuskoden ZSKCGD og spil 100 kr. på dansk sejr i aften (prematch + 1X2). Vinder Danmark får du din regulære gevinst udbetalt med det samme – og difference op til odds 7.00 får du udbetalt som freebet tokens. Ud over det astronomiske odds (det regulære odds er blot 2.20) er du også berettiget til hele fem styks freebets á 200 kr. Læs mere om konceptet på kampagnesiden.

Læs mere på kampagnesiden for dette tilbud

 Spil 100 kr. på braget Danmark-Sverige og få 100 kr. at spille live for