Analyse af de otte VM-grupper

Se Unibet-eksperternes analyse af de otte VM-grupper

VM-slutrunden sparkes i gang om blot 48 timer. Unibet er klar med de allersidste analyser af VM-grupperne, og det er tid til at få sat de sidste “gruppe-væddemål” før kampene skydes i gang. I selskab med Unibet-eksperterne Mikkel Bischoff, Per Marxen og Anders Sigdal lades der op til den indledende runde, som består af 48 kampe fordelt på 32 hold i de otte grupper.

Unibets optaktsvideoer er som altid spækket med spændende baggrundsviden og gode fiduser, så tag et kig på de otte videoer, og du vil helt sikkert være bedre rustet når væddemålene skal sættes.

De otte VM-grupper ifølge Unibet-eksperterne

Gruppe A (Brasilien, Kroatien, Mexico og Cameroun)

Brasilien er kæmpefavoritter, men hvem af de tre andre hold går med værtsnationen videre? Kroatien har en stærk midtbane, Mexico er vant til klimaet og Cameroun er fysisk stærke.

[divider] [/divider]

Gruppe B (Spanien, Holland, Chile og Australien)

Spanien og Holland er umiddelbart de to favoritter, men kamikaze-holdet fra Chile presser sig på. Van Gaals Holland er et stort spørgsmålstegn, og alt tegner meget åbent.

[divider] [/divider]

Gruppe C (Colombia, Grækenland, Elfenbenskysten og Japan)

Colombia er favoritter selv uden skadede Falcao, men eksperterne har også fidus til Japan med de mange sjove frisurer. Hvordan går det mon VMs formentligt mest defensive hold Grækenland?

[divider] [/divider]

Gruppe D Uruguay, Costa Rica, England og Italien)

Dødens gruppe – glæd dig til bl.a. Per Marxens superklare spådom om Englands chancer eller mangel på samme. Italien har som sædvanlig skuffet i optakten, men er et klassisk turneringshold. Muligvis VMs stærkeste gruppe.

[divider] [/divider]

Gruppe E (Frankrig, Schweiz, Honduras og Ecuador)

Frankrig er store favoritter, men meget kommer an på stemningen i truppen. Schweiz kan overraske, mens de hold fra det amerikanske kontinent tilhører den bløde mellemvare.

[divider] [/divider]

Gruppe F (Argentina, Bosnien, Iran, Nigeria)

Messi og co. er storfavoritter, men kampen om andenpladsen er ret åben. Bosnien har nogle velkendte navne fra europæisk fodbold, og kan gøre en rigtig god figur.

[divider] [/divider]

Gruppe G (Tyskland, Ghana, Portugal og USA)

Tyskland og Portugal spås at gå videre, men meget afhænger af enmandshæren Ronaldo. USA vokser år efter år, men Klinsmanns tropper bør ikke kunne true de to europæiske hold.

[divider] [/divider]

Gruppe H (Rusland, Sydkorea, Belgien og Algeriet)

Der er store forventninger til de nye stjernefrø fra Belgien, mens det er meget åbent hvem der går med videre til ottendedelsfinalen. Ruslands trup består udelukkende af spillere fra den hjemlige liga, og de er svære at forudsige.

Husk at du lige nu kan få en måneds gratis TV2 PLAY hos Unibet. Med TV2 PLAY kan du bl.a. nyde en masse VM-bold, Tour de France, film, serier og dokumentarer. Læs mere om tilbuddet her.

 

Følg Mikkel Bischoff på Twitter

Følg Per Marxen på Twitter

Følg Anders Sigdal på Twitter

Læs vores anmeldelse af Unibet

Opret konto og få velkomstbonus og gratis TV2 PLAY i en måned

Lige nu: Besøg Unibet og få lækker velkomstpakke med bonus