Bookmakerne forventer rekordhøjt antal point i Super Bowl

Spil på antal point i Super Bowl 51 mellem Atlanta Falcons og New England Patriots

Vi kan se frem til et rekordhøjt antal point i Super Bowl på søndag, hvis vi skal tro på hvad bookmakerne har set i krystalkuglen. De forventer nemlig intet mindre end 58 point i Super Bowl LI (51), som spilles natten til mandag. Spillerne kan uanset hvad se frem til en superspændende finale mellem Atlanta Falcons og New England Patriots – og du kan naturligvis spille på de mest vanvittige ting.

Årets NFL-sæson har som altid budt på en række vanvittige kampe, og i kampen over dem alle forventes et fyrværkeri uden lige. Aldrig har “linjen” op til en Super Bowl ligget så højt, og det kan man takke to særdeles offensive mandskaber – og to knapt så solide forsvar. De to holds quarterbacks, Matt Ryan og Tom Brady, er begge kendt for deres uhyggelige offensive evner, og i de seneste kampe har præstationerne været fænomenale.

De amerikanske bookmakere – som oftest slår tonen an i forhold til oddsene på amerikanske sportsgrene – åbnede op med en linje på 58,5 point, men den er nu hævet til 59,5. For at sætte tingene i relief, så er den hidtidige rekord for en over/under-linje tilbage fra 2010, hvor oddssætterne forventede 57 point. Dengang levede New Orleans Saints og Indianapolis Colts dog ikke op til forventningerne og nøjedes med 48 point (31-17 til Saints). Den skandinaviske spiludbyder NordicBet er ude med over 150 forskellige væddemål på søndagens store finale, og naturligvis også på “antal point i Super Bowl”-linjen som de har placeret på 58,0. De ligger derfor lige et nøk under de amerikanske bookies – og måske er der en smule værdi at hente i det?

Antal point i Super Bowl – får vi over eller under 58 point?

Spil på antal point i Super Bowl 51 - forventningerne er skyhøje

”Som bookmakere er vi glade for høje forventninger til den samlede score. Generelt kan folk nemlig godt lide at spille på ”over”, når de skal se en kamp. Især når det er en kamp, der foregår midt om natten, hvor man skal forsøge at holde sig vågen. Trods den høje linje har vi da også allerede modtaget mest spil på, at kampen går over 58 point”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

I de netop overståede Conference Finals (semifinaler) blev der også sat en rekord i forventningerne til den samlede score. Her levede Atlanta Falcons og Green Bay Packers op til totalen på 60 point med slutresultatet 44-21 til Falcons. Tom Brady og New England har da også haft godt gang i scoringerne på det seneste; henholdsvis 36, 34, 35 og 41 point har de scoret i de seneste fire kampe.

Odds på Super Bowl 2017 fra NordicBet

Ud over at spille på antal point i Super Bowl kan du vælge og vrage mellem mere end 150 andre væddemål hos den skandinaviske spiludbyder. Nogle af væddemålene er knapt så seriøse – f.eks. “Hvem vinder plat eller krone før kampstart?” eller hvad med “Vil Luke Bryan glemme eller undlade mindst et ord i den Amerikanske nationalsang?”.

Spil på Super Bowl her

Spil på Lady Gaga under Super Bowl

Som altid er der masser af fokus på det såkaldte halftime show (pause-underholdningen). I år er det superstjernen Lady Gaga som skal optræde, og du kan naturligvis spille på en række skøre udfald. Du kan spille på hvilken hårfarve den farverige sangerinde har i dagens anledning. Du kan også spille på hendes påklædning, hvilken sang hun lægger ud med, om hun på noget tidspunkt nævner Trump, og optræder hun sammen med en anden kunstner. Der er masser af lir i vente, og disse væddemål kan helt sikkert spice en lang nat op med humor (og måske ekstra gevinster?).

Hvilken hårfarve vil Lady Gaga have til Super Bowl? Spil på det hos NordicBet

NordicBet gør i øvrigt selv sit bedste for at holde danskere vågne gennem Super Bowl-natten. Bookmakeren er vært for et stor Super Bowl-arrangement i Cirkusbygningen i København. Du kan få rabat til arrangementet ved at åbne en konto hos spiludbyderen. I den forbindelse kan du naturligvis også tage imod en velkomstbonus på hele 2.000 kr. Tjek spiludbydernes store udvalg af velkomsttilbud i vores bonusoversigt.

Super Bowl 51 sparkes i gang kl. 00.30 natten mellem søndag d. 5. februar og mandag d. 6. februar 2017. Du kan se årets Super Bowl mellem Atlanta Falcons og New England Patriots direkte på TV3+.

(Artikelfoto: Keith Allison / Flickr)

Besøg NordicBet og få lækker 100% velkomstbonus – op til 2.000 kr.