Spil på Atletico-Real Madrid og få et 100 kr. livebet

Spil på Atletico-Real Madrid og få risikofrit livespil på 100 kr. hos Unibet

Det er ikke El Clásico, men det er meget tæt på. Spil på Atletico-Real Madrid i denne weekend, og du modtager et risikofrit livebet i næste uge. Spiludbyderen Unibet gør det ganske nemt at optjene et risikofrit livebet på 100 kr. Du skal blot først spille for 200 kr. på Atletico-Real Madrid, som spilles lørdag aften kl. 20.45. Følg nedenstående nemme trin, og du er hurtigt klar til næste uges Champions League med et risikofrit livebet på 100 kr.

Sådan får du et 100 kr. livebet ved at spille på Atletico-Real Madrid

  • Opret en konto hos spiludbyderen Unibet. Hvis du allerede har en konto, kan du blot springe videre til næste punkt.
  • Gå til kampagnesiden for dette tilbud. Kampagnesiden hedder “Derby Weekend – Spil 200 kr. prematch, få 100 kr. Live Risikofrit spil” og du finder den lige her. Du skal tilmelde dig kampagnen.
  • Placér et 1X2 spil (pre-match) for 200 kr. på Atletico-Real Madrid. Spilles skal sættes før kampens begyndelse og have et minimum-odds på 1.40. Du bestemmer selv om spillet skal være en single eller et multispil – blot du har et væddemål fra Madrid-derbyet til min. odds 1.40 på kuponen.
  • Tirsdag d. 22. november kl. 19.00 får du krediteret dit risikofrie 100 kr. livespil. Livespillet vil være tilgængeligt i bonussektionen og kan benyttes til lige det du lyster.

Spil på Madrid-braget og få risikofri livebetting-action her

Det med småt

  • Tilmelding til kampagnen og et kvalificerende spil på Atletico-Real Madrid er påkrævet for at kunne modtage et 100 kr. risikofrit livebet på tirsdag.
  • Hvis du vinder på dit 100 risikofri livespil, så får du gevinsten i kontanter. Hvis du taber på dit risikofri livespil, så får du 100 kr. i bonuspenge. Disse bonuspenge har følgende gennemspilskrav: 3 gange til minimum odds 1.40.
  • Dit kvalificerende spil må ikke være system-spil eller spil hvor du benytter cash-in funktionen.

Spil på Atletico-Real Madrid og optjen et risikofrit 100 kr. livespil

Atletico Madrid har med to dumme nederlag i den seneste måned sat sig selv under pres før det uhyrligt vigtige Madrid-derby. Diego Simeones tropper er seks point efter rækkens førerhold, Real Madrid, før holdenes indbyrdes opgør lørdag aften. Real Madrid er anderledes godt kørende med fire sejre i streg i den hjemlige La Liga. Det er derfor en kamp, hvor kongeklubben har en reel mulighed for at sætte ærkerivalerne med hele ni point efter blot 12 kampe. I så fald vil Atletico nærmest være hægtet af mesterskabskampen imod Real og Barcelona.

Lokalopgøret i Madrid plejer at være en tæt og intens affære. De seneste mange opgør har også været temmelig målfattige, så mon ikke der også venter os en supertæt kamp på Estadio Vicente Calderón lørdag aften. Atletico har ikke de store skadesbekymringer forud for kampen, mens det ser anderledes alvorligt ud for manager Zinedine Zidane på Real-bænken. Han må undvære tre startere (Toni Kroos, Pepe og Sergio Ramos) og en marginalspiller (Casemiro). Der er dog masser af gode garderinger hos Real, men bookmakerne gør alligevel hjemmeholdet til pænt store favoritter. Det er ikke ofte at mægtige Real Madrid er underdog i den hjemlige La Liga, men lørdag aften er det altså tilfældet.

Atletico-Real Madrid spilles lørdag d. 19. november kl. 20.45 og kan ses direkte på TV3+. Du kan også streame kampen direkte på Unibet. Læs mere om gratis livestreaming her.

Spil på Madrid-derbyet og modtag et 100 kr. risikofrit livespil