Weekendens bedste kampagner hos spiludbyderne

Se en oversigt over weekendens bedste kampagner

Superligaen er tilbage og begyndelsen på forårssæsonen markerer de forskellige spiludbydere naturligvis. Vi har fundet fem gode tilbud til dig på forårssæsonens første kampe i den hjemlige liga.

 

[divider]Tøffe tror på over 2,5 mål i AaB-Brøndby[/divider]

Risikofrit spil på over 2,5 mål i AaB-Brøndby

Spiludbyderen Scandic Bookmakers har med Stig Tøfting en kompetent ambassadør, som hver uge er ude med et spiltip. Som altid vanker der cashback, hvis ikke Tøffe rammer plet og denne uge er ingen undtagelse. I denne weekend er Plæneklipperen sikker på, at der kommer over 2,5 mål i kampen i Aalborg mellem AaB og Brøndby.

Spil 100 kr. på over 2,5 mål i AaB-Brøndby. Dette får du lige nu odds 2.20 på, så det virker som en ganske fin mulighed for at fordoble sine penge med begrænset risiko. Skulle kampen ende med to mål eller færre, så giver spiludbyderen dig indsatsen retur – op til 100 kr. – som en bonus. Denne bonus skal blot spilles i gennem én gang til minimum odds 1,5 før den er spillet fri.

Få risikofrit over 2,5 mål spil her

 

[divider]Forvandl din taberkupon til en vinderkupon[/divider]

Vinderkupon – din garanti imod tab på Superligaen

Unibet er som altid klar med et godt tilbud på dansk fodbold, og i denne weekend giver spiludbyderen dig 50 kr. tilbage på tabte væddemål uanset hvor du har spillet kuponen. Ja, du læste rigtigt. Selv om du har tabt på dine Superliga-bets hos de andre spiludbydere på det danske marked kan du altså få refunderet 50 kr. hos Unibet. Det eneste du skal gøre er, at poste dine tabte spil på Twitter med hashtagget #Vinderkupon. Læs mere om denne nyskabende kampagne her.

Læs mere om Unibets Vinderkupon-kampagne

 

[divider]Spil for 100 kr. uden risiko på asian handicap[/divider]

Spil for 100 kr. uden risiko på asian handicap

Selvsamme Unibet sætter fokus på spilvarianten asian handicap i denne måned, og denne kampagne gælder naturligvis også den hjemlige Superliga. Spil for 100 kr. på en asian handicap-variant, og hvis spillet kikser får du 100 kr. refunderet som en bonus. Bonussen skal du blot spille igennem tre gange til minimum-odds 1,40. Du kan læse alt om denne kampagne her.

Spil på asian handicap hos Unibet

 

[divider]Få cashback på 200 kr. hvis Brøndby vinder[/divider]

Få 200 kr. tilbage hvis Brøndby vinder

Spiludbyderen NordicBet er klar med endnu en omgang Second Chance. Second Chance betyder, at du får pengene tilbage på tabte bets på fire udvalgte spilvarianter i tilfælde af en handling eller et resultat. Denne weekend får du op til 200 kr. tilbage på tabte spil, hvis Brøndby formår at hente sejren i Aalborg. De fire udvalgte væddemålstyper er som følger: Første målscorer, Korrekt resultat (f.eks. 4-1), Halvleg/fuldtid eller Stilling efter 1. halvleg (1X2). Du kan maksimalt få 200 kr. refunderet, men til gengæld er der ingen gennemspilskrav tilknyttet de refunderede midler.

NordicBet kører også en cashback-kampagne med kombinationer som omdrejningspunkt. Gennemspilskravene for de refunderede midler er dog lige kradse nok, så denne promo vælger vi at springe over i denne omgang. Du finder mere om kampagnen på spiludbyderens hjemmeside.

Spil Second Chance hos NordicBet

 

[divider]100 kr gratis live-bet fra Bet25[/divider]

Få et gratis live-bet på AaB-Brøndby

Spiludbyderen Bet25 er trøjesponsor for Brøndby og det markerer selskabet med et godt tilbud på netop Brøndby. I dag får alle kunder som har valgt Brøndby IF som sin støtteklub et gratis 100 kr. live-bet på kampen mellem AaB og Brøndby. Du skal blot logge ind på din Bet25-konto kl. 19.00 søndag aften og der står 100 kr. klar til et live-spil. Beløbet skal sættes til minimum odds 1,50. Læs mere på Brøndbys hjemmeside. Bemærk at Oddsfan.dk ikke samarbejder med Bet25, så vi kan ikke hjælpe til hvis der opstår en twist.

Læs mere på Brøndby.com