Bet25 er ny hovedsponsor i Brøndby

Bet25 er ny hovedsponsor i Brøndby

Mandag d. 14. juli løftede Brøndby IF sløret for hvem, der skal være hovedsponsor det næste års tid. Det bliver den nye danske spiludbyder Bet25, som i den kommende sæson skal pryde de gule trøjer fra Vestegnen.

Bet25 er ny hovedsponsor i Brøndby

Brøndby har i flere år haft svært ved at finde en hovedsponsor, der ville give de ønskede penge for en aftale, men nu ser det altså ud til at ønsket langt om længe er gået i opfyldelse. Spiludbyderen Bet25 er som aktør på det danske marked et ganske nyt bekendtskab, men bagmændene bag har en mangeårig historik med at drive spillevirksomhed. Stifter og initiativtager til Bet25, Holger Kristiansen, har bl.a. været med til at udvikle Danske Spils Oddset-produkt tilbage i tidernes morgen, og har sidenhen været bagmand i bl.a. bold.dk, Bet24 og Ecosys Media. I netop Bet24 var man bl.a. også trikotsponsor for de to tidligere engelske storklubber Leeds United og Blackburn Rovers.

Bet25 er 51% ejet af TDC, og der hersker ingen tvivl om, at dette sponsorat blot er første større greb i den store telekommunikationskoncerns meget dybe lommer. Ud over trøjesponsoratet omfatter aftalen bl.a. også en forbedringen af IT-infrastrukturen i klubben på Vestegnen. Allerede i denne uge påbegyndes arbejdet med at installere Wi-Fi på Brøndby Stadion, og dette projekt forventes afsluttet i slutningen af 2014. Bag aftalen med Brøndby IF står bl.a. Jens Aaløse, som indtil sidste år var administrerende direktør i Bet25s store konkurrent, Danske Licens Spil (Danske Spil), og nu er ansat ved TDC. Det ligger i kortene, at Jens Aaløses store viden om spillemarkedet, og tidligere tætte samarbejde med netop Holger Kristiansen har spillet en afgørende rolle i det nye spændende samarbejde mellem TDC og Brøndby IF.

Læs mere om spiludbyderen Bet25 her

Klar til Superliga-start? Få et gratis sæsonkort til din yndlings-Superligaklub af NordicBet. Læs mere om det fremragende tilbud her.

Opret konto hos NordicBet og få sæsonkort til din Superligaklub