Betfair Sportsbook Freebet

Betfair Sportsbook Freebet

Spillebørsen Betfair tilbyder også et traditionelt sportsbook-produkt, så man kan spille på odds akkurat som man plejer. Alle nye Betfair Sportsbook-kunder tilbydes et lækkert 1.000 kr. freebet med ganske lempelige vilkår. Ja, vi vil gå så langt at sige, at det er et af markedets klart bedste velkomsttilbud.

Få 1.000 kr. freebet hos Betfair Sportsbook

Få et 1.000 kr. freebet med markedets nemmeste gennemspilskrav

Et freebet er i modsætning til en traditionel velkomstbonus knapt så kompliceret, og Betfairs tilbud til alle nye sportsbook-kunder er ganske attraktivt. Sådan får du et 1.000 kr. freebet:

  • Opret en konto hos Betfair Sportsbook. Du skal benytte dette link – ellers bliver du sendt over på Betfairs spillebørs.
  • Benyt bonuskoden ZDK107 når du opretter dig.
  • Download Betfair Sportsbook-app’en i Apples App Store eller Google Play – alt afhængig af din smartphone.
  • Log ind og sæt et singlespil til minimum odds 1.20 i Betfair Sportsbook-app’en.
  • Betfair Sportsbook vil derefter matche din indsats fra ovenstående væddemål med et freebet af samme værdi. Du kan maksimalt opnå et freebet på 1.000 kr.
  • Du vil derefter indenfor 24 timer modtage dit 1.000 kr. freebet. Husk på at et freebet fungerer på den måde, at man beholder overskuddet/gevinsten – ikke selve væddemålets indsats. Dit freebet skal være et single-spil.

Et eksempel:

Du opretter en konto hos Betfair Sportsbook med bonuskoden ZDK107. Du downloader app’en i enten App Store eller Google Play. Du indsætter 1.000 kr. og sætter dem på et singlespil. Minimums-oddset skal være 1.20. Du har nu opfyldt kravet om et kvalificerende væddemål. Uanset om dette væddemål går hjem eller ej matcher Betfair Sportsbook nu dit væddemål med et freebet. Da du har satset 1.000 kr., så får du også et 1.000 kr. freebet. Du vælger at spille et væddemål til odds 2.50 og du vinder. Du kan nu beholde gevinsten/overskuddet af dette væddemål – altså 1.500 kr. Pengene kræver ikke yderligere omsætning, og du kan nu spille videre eller hæve pengene.

Det med småt

  • Tilbuddet gælder kun for nye Betfair Sportsbook-kunder.
  • Du skal først placere et kvalificerende væddemål til minimum odds 1.20 og med mindst 10 kr. som indsats.
  • Inden for 24 timer efter dit kvalificerende væddemål bliver accepteret, vil du modtage en freebet token, svarende til beløbet af det adgangsgivende spil, op til et maksimum på 1.000 kr.
  • Du kan læse alt om dit freebet under ”Mine risikofrie spil”-fanen, som findes under “Min konto” på Betfairs hjemmeside eller i Betfair Sportsbook app’en.

Det lyder jo ganske nemt, ikke? Et freebet er ikke så svært at spille frit som en traditionel velkomstbonus, som oftest skal gennemspilles både fem, otte og ti gange. Det er vigtigt at du husker på, at ovenstående tilbud kun gælder for Betfair Sportsbook og ikke Betfair-spillebørsen.

Modtag dit Betfair Sportsbook freebet her

Verdens største spillebørs nu også med sportsbook

Betfair har med tiden indset, at det revolutionerende spillebørs-koncept ikke nødvendigvis er noget for alle type spillere. Nogle spillere kan finde konceptet en anelse kompliceret, så derfor har Betfair valgt også at tilbyde en ganske regulær sportsbook. Det vil sige – produktet er alt andet end regulært, det er ganske ekstraordinært. Betfair har med sin relativt nye sportsbook fortsat den innovative linje, som vi kender fra spillebørsen, og er man på udkig efter en stilsikker og spændende spiludbyder er Betfair Sportsbook et oplagt valg. Pt. kan man i Danmark kun tilgå herlighederne via en app til en mobil enhed – smartphone eller tablet, men det går der ikke skår af glæden ved. De forskellige apps er i særklasse hvad angår funktionalitet og lækre features – se bl.a. nedenstående screendumps som vi har taget fra en iPad.

Modtag dit Betfair Sportsbook freebet her

Læs vores anmeldelse af Betfair Sportsbook

Opret en konto hos Betfair Sportsbook

Besøg Betfair Sportsbook og få markedets bedste 1.000 kr. freebet