Betsafe ny betting partner for Manchester City

Betsafe er ny betting partner for Betsafe

Spiludbyderen Betsafe har netop præsenteret en ny sponsoraftale med Manchester City FC. Den skandinaviske spiludbyder bliver Manchester-klubbens officielle betting partner.

Manchester City vælger Betsafe som betting partner

Betsafe skriver følgende på sin hjemmeside: Den nye aftale giver Betsafe muligheden for at tilbyde fans af Manchester City, som er blandt de førende i verden, en bred vifte af eksklusive tilbud og kampagner. Gennem stadionaktiviteter – herunder Betsafe spillekiosker, fan-aktiviteter på Etihad Stadium, adgang til eksklusive ”behind the scenes”-optagelser samt online tilstedeværelse som klubbens officielle betting partner – vil Betsafe og Manchester City FC arbejde tæt sammen for løbende at styrke partnerskabet.

”Dette er vores første større partneraftale i U.K. og vi kunne ikke ønske os en bedre samarbejdspartner. Manchester City går forrest og er førende i sin branche, hvilket passer godt med vores brand motto, som er ’in it to win it.’” ”Med en af de største fanbaser og højeste tilskuergennemsnit i landet, giver dette spændende partnerskab Betsafe den perfekte platform til at komme tættere på fodbold fans med vores unikke produkter og tilbud,” siger Martina Brynielsson, Global Brand Manager for Betsafe.

Omar Berrada, Kommerciel Direktør i City Football Marketing, som varetager klubbens kommercielle samarbejdsaftaler udtaler: “Manchester City FC er glade for at byde Betsafe velkommen som officiel betting partner. Betsafe er en af de mest innovative spiludbydere på markedet og vores fælles ambition om at give fans de største oplevelser på stadion, gør dem til en ideel partner for klubben.” ”Vi glæder os til at samarbejde med Betsafe for at give vores fans endnu flere uforglemmelige fodbold oplevelser med både vores herre- og damehold.”

Spil på Manchester City og alle de andre her

Allerede søndag d. 25. oktober kan fans af Manchester City få sig en på opleveren, når holdet skal en tur til Old Trafford for at møde ærkerivalerne fra United. Betsafe er naturligvis klar med et hav af odds på denne kamp – intet mindre end 126 forskellige pre-match væddemål har spiludbyderen på tapetet i skrivende stund. Du kan også hente et freebet på kampen – op til 200 kr. Læs mere om det tilbud på spiludbyderens hjemmeside.

Læs vores anmeldelse af den skandinaviske spiludbyder her – vi er særdeles begejstrede for den danske approach med masser af danske special-odds.

Lige nu: Besøg Betsafe og få en lækker 100% bonus – op til 1000 kr.