Bwin bonus

• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk
Få en Bwin bonus på op til 1.000 kr. hos den populære spiludbyder

Få en Bwin bonus med Oddsfan.dk. En af verdens største spilleselskaber, østrigske Bwin, er klar med et tilbud skræddersyet til danske spillefugle. Det nye tilbud er ikke en klassisk velkomstbonus, men i stedet et backup spil op til 1.000 kr. Læs hvordan du kan få en god start hos livebetting-specialisterne Bwin.

Sådan får du et freebet på 100% – op til 1.000 kr.

Din nye Bwin bonus er nem at få fingrene i, og gennemspilskravene er også ganske favorable. Læs nedenstående trin, og du har hurtigt fået fingrene i et såkaldt backup spil på 100% – op til 1.000 kr. Backup spil er ikke helt det samme som et freebet, så læs lige med på nedenstående linjer, så du er helt med på hvad det er du får.

 1. Opret spilkonto hos Bwin

  Først og fremmest skal du jo have en spilkonto for at kunne drage nytte af en Bwin bonus. Det tager blot en håndfuld minutter at oprette en konto. Klik på nedenstående grønne knap, og du er godt på vej.

 2. Foretage en indbetaling på ml. 100 kr. og 1.000 kr.

  Du skal nu indbetale min. 100 kr. – og op til 1.000 kr. hvis du vil have den maksimale værdi ud af dette tilbud.

 3. Du modtager et backup spil

  Du modtager derefter et backup spil der modsvarer værdien af første indbetaling. Spil nu dette backup spil på lige hvad du har lyst til – singler, doubler, tripler osv. Du bestemmer også selv om det er live eller pre-match. Taber du dette spil modtager du et klassisk freebet på samme beløb. Når du spiller med et freebet kan du beholde nettogevinsten.

Er der noget jeg skal være opmærksom på?

Er der noget jeg skal være opmærksom på ifm. den nye Bwin bonus? Det kan godt være, at tilbuddet lyder lidt underligt ved første øjekast. Et backup spil – hvad er det, vil du måske tænke? Jamen i forhold til dette tilbud er det egentlig bare et kvalificerende spil, som kan udløse et freebet hvis det tabes. Det betyder, at dit backup spil er delvist risikofrit.

Det er ikke 1:1 risikofrit, da du modtager et freebet hvis hvis backup spillet tabes. Og som bekendt kan man kun beholde nettogevinsten ved et freebet. Vinder du dit backup spil, så modtager du naturligvis hele gevinsten. På den måde kan vi vel godt kalde dette tilbud for semi-lækkert.

Så nemt er det at få en Bwin bonus

Det er utroligt nemt at få fingrene i velkomsttilbuddet fra spiludbyderen Bwin. Du skal blot følge tre nemme trin, og du har fået ekstra gode kort på hånden.

1: Opret spilkonto hos spiludbyderen Bwin
Få en Bwin bonus bestående af et backup spil på op til 1.000 kr.
2: Foretag en indbetaling på ml. 100 kr. og 1.000 kr.
Det seneste Bwin tilbud er et tilbud om et backup spil på 1.000 kr.
3: Spil med dit backup spil på op til 1.000 kr.
Du kan lige nu få en Bwin bonus på op til 1.000 kr. hos den populære spiludbyder

Regler og vilkår for den nye Bwin bonus

Specifikke betingelser og vilkår

 1. Registreringsbonus kampagnen kører fra kl. 13:00 (CET) d. 01.02.2022 til 23:59 (CET) d. 31.12.2023 (“Kampagneperioden”).
 2. Alle kunder der opretter sig på www.bwin.dk er berrettiget til at modtage én (1) velkomst tilbud. Hver kundekonto og tilhørende CPR nummer kan kun modtage ét tilbud.
 3. Dette tilbud er ikke tilgængeligt i forbindelse med andre velkomsttilbud.
 4. Ved at deltage i denne kampagne, accepterer du disse Specifikke betingelser og vilkår og vores Generelle betingelser og vilkår, som kan læses her.
 5. For at deltage i denne kampagne, skal en kvalificeret spiller (defineret herunder) lave en gyldig indbetaling (defineret herunder) i kampagneperioden.
 6. Spillere skal:
  1. være fyldt 18 år og
  2. være ny real money spiller på www.bwin.dk
  3. være bosat i Danmark.
 7. En gyldig indbetaling er en indbetaling der opfylder følgende krav:
  1. Den skal være det første indbetaling foretaget af en kvalificeret spiler på www.bwin.dk;
  2. Indbetalingen skal foretages af den kvalificerede spiller, inden for 30 dage, efter registreringen på www.bwin.dk;
  3. Indbetalingen kan ikke deles op i flere indbetalinger;
  4. Indbetalingen skal være på mindst 100 kr.

(en “Gyldig indbetaling”)

Mekanik

 1. Hvis en kvalificeret spiller foretager en gyldig indbetaling vil:
  1. Et back up spil på 100% af den gyldige indbetaling blive overført til den kvalificerede spillers konto.
  2. Det back up spil der overføres til den kvalificerede spillers konto er begrænset til 1000 kr.
  3. Betingelser og vilkår for det back up væddemål (”BackUp Spil”):
 1. Dit BackUp Spil vil være tilgængeligt i 7 dage fra du laver din indbetaling.
 2. BackUp Spillet kan anvendes på enhver type væddemål (single, kombi eller Byg et Bet), marked (pre match eller LIVE) eller sport.
 3. Når du tilføjer dette BackUp Spil til dit væddemål, vil det være beskyttet. Hvis dit spil afgøres som ”tabt”, så vil du modtage indsatsen fra dit tabte spil som et FreeBet på op til værdien af din indbetaling.

Betingelser og vilkår for FreeBets:

 1. For et evt. FreeBet gælder desuden, at det vil blive kreditteret til spillerens konto i overenstemmelse med disse regler og vilkår samt tilbudets ”Mekanik” afsnit. For at bruge FreeBetet skal brugeren logge in på sin konto.
  1. FreeBetet kan findes over spillesedlen.
  2. FreeBetet kan kun bruges til sports væddemål på bwin.dk
  3. FreeBetet vil kun være tilgængeligt i en begrænset tidsperiode og spilleren skal derfor bruge deres FreeBet indenfor 7 dage efter modtagelsen (”Tidsgrænsen”).
  4. FreeBets udløber og vil blive fjernet fra brugerens konto, hvis ikke det bruges indenfor tidsgrænsen.
  5. Hvis en spiller placerer et væddemål med sit FreeBet og vinder dette, vil netto-gevinsten blive udbetalt til spillerens konto. For mere info om FreeBets: bwin.dk/FreeBets.
  6. Hvis man har mere end et FreeBet, vil disse blive aktiveret efter hinanden.
 2. Spilleren mister BackUp Spil og evt. FreeBet, hvis disse ikke anvendes indenfor gyldighedsperioden.
 3. Du kan holde øje med disse i bonussektionen på din konto.
 4. Hvis selskabet mistænker en spiller for at være skyldig i svigagtig aktivitet, forbeholder selskabet sig retten til at suspendere eller at fjerne spilleren fra denne kampagne, og/eller at suspendere denne spillers konto og/eller suspendere denne kampagne indtil yderligere undersøgelse er foretaget.
 5. Vi forbeholder os retten til at ændre, stoppe eller at aflyse kampagnen i henhold til vores Standard betingelser og vilkår
 6. Konti, som deler ip-adresser.
 7. Konti, som tilhører samme familie og/eller husstand.
 8. Konti, som deler samme kontaktoplysninger eller indentifikator (f.eks. e-mail-adresser, telefonnummer, kredit-/betalingskort eller anden betalingsmetode.
 9. Flere konti tilhørende samme person.
 10. Brud på vores vilkår og betingelser for bonusser.
 11. Bevis på aftalt spil mellem kunder ved placering af spil.

International bookmaker-gigant med first-mover teknik

Bwin har i mange år været kendt fra sportsverdenen med et hav af velkendte sponsorater; Real Madrid, Juventus, Manchester United, Juventus og Moto-GP. Spiludbyderen med de østrigske aner har i flere år ikke været aktive på det danske marked, men nu er de altså tilbage i det fine selskab med et spillelicens fra Spillemyndigheden i Danmark.

Bwin har i flere år været foregangsmænd på den teknologiske front. De er kendte for den ultimative livebetting-løsning, og nu er de minsandten også på banen med lækre apps til iPhone og Android. Selskabet byder også på gratis live streaming, markedets måske største udvalg af odds og naturligvis også dansk support. Kan du leve med at spiludbyderen ikke leverer et super-dansk produkt, så er de helt sikkert et oplagt bud på en attraktiv bookmaker, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk