NordicBet bonus

• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk
NordicBet bonus: Få 500 kr. freebet hos den populære spiludbyder

Den skandinaviske spiludbyder NordicBet er på banen med et flot 500 kr. freebet. Opfyld kravet om en kvalificerende omsætning på 500 kr. til min. odds 1.80, og du kan få fingrene i et freebet. Vi går i dybden med dette tilbud på nedenstående side.

Sådan får du et 500 kr. freebet hos NordicBet

NordicBet har lagt sig helt frem i feltet med et freebet på 500 kr. Ikke nok med at beløbet er af en ganske fin størrelse – det er også ret simpelt at få fingrene i et freebet. Følg nedenstående nemme trin, og du har på blot en håndfuld minutter fået et af de mest attraktive velkomsttilbud.

 1. Opret en spilkonto hos den skandinaviske spiludbyder

  Du skal naturligvis have en spilkonto hos NordicBet for at kunne få en velkomstbonus. Klik på nedenstående grønne knap og du er godt i gang.

 2. Foretag en indbetaling og omsæt for 500 kr. i spiludbyderens sportsbook til odds 1.80 eller højere

  Du skal foretage en indbetaling og omsætte for 500 kr. til min. odds 1.80 før du får tildelt et 500 kr. freebet. Der er ingen krav om et specielt beløb du skal indsætte, men det er unægteligt det nemmeste at indsætte 500 kr. i starten, og ikke skulle spille kontoen op for at møde kravet om en omsætning på 500 kr. Når du har omsat for sammenlagt 500 kr. til odds 1.80 eller højere vil du modtage dit 500 kr. freebet.

 3. Du modtager nu et 500 kr. freebet

  Når du har opfyldt kravende om kvalificerende omsætning på 500 kr. til mindst odds 1.80, så modtager du dit 500 kr. freebet. Et freebet går ud på at du må beholde nettooverskuddet. Nettooverskuddet er rede penge og er ikke underlagt gennenmspilskrav.

En NordicBet bonus er skiftet ud med et freebet

Den populære spiludbyder har tidligere været på pletten med en flot NordicBet bonus, men velkomsttilbuddet er nu afløst af et attraktivt 500 kr. freebet. Det er faktisk en del nemmere nu at vride grunker ud af spiludbyderen, så vi hilser det nye tilbud meget velkommen. Som du kan i nedenstående illustration, er det pænt nemt at få fat på et 500 kr. freebet. Du skal naturligvis tage højde for at kun spil til min. odds 1.80 kvalificerer til et 500 kr. freebet, men du har trods alt 30 dage til at opfylde det krav. På den måde er dette tilbud nemmere at få værdi ud af end den tidligere NordicBet bonus.

1: Opret spilkonto hos spiludbyderen NordicBet
Opret konto hos NordicBet og få 500 kr. freebet hos NordicBet
2: Foretag indbetaling og omsæt for 500 kr. til min. odds 1.80
Få en flot bonus hos NordicBet: Få 500 kr. freebet

3: Du får automatisk dit 500 kr. freebet hos NordicBet
Du kan nu spille hos NordicBet med et freebet

Regler og vilkår for dit freebet

Som altid er det en god idé at læse regler og vilkår før du tager imod et tilbud hos en spiludbyder. Det er særdeles anbefalelsesværdigt, at læse reglerne når det drejer sig om et freebet. I modsætning til en god “gammeldaws” velkomstbonus, så er definitionen af et freebet oftest lidt forskellig spiludbyderne i mellem. De fulde regler og vilkår for NordicBet freebet’et på 500 kr. er som følger:

 • Velkomsttilbuddet gælder kun nye spillere fra Danmark, som åbner en konto hos NordicBet. Kun personen, der har åbnet kontoen, kan modtage bonussen. Denne bonus er tilgængelig på både mobil og desktop.
 • Dette tilbud er kun tilgængeligt for kunder registreret efter d. 31 januar kl. 15:30 (CET), 2020.
 • Velkomsttilbuddet gælder kun for nye spillere, som modtager bonussen når de har oprettet sig og omsat for minimum 500 kr. i vores sportbook til odds 1.80 eller højere. Hvis du omsætter på begge sider af et udfald vil dit freebet og eventuelle gevinster blive taget. Et eksempel på dette kan være at spille over/under på samme kamp for at møde omsætningskravet.
 • Der er ikke noget mindste indskud, men omsætningen på 500 kr. skal mødes før dit 500 kr. freebet udbetales. Du skal have omsat for 500 kr. indenfor de første 30 dage efter oprettelse. Beløbet der modtages i freebet er 500 kr.
 • I tilfælde af gevinst på dit freebet udbetales gevinsten uden omsætningskrav direkte til din NordicBet-spilkonto. Indsatsen for freebettet udbetales ikke.
 • Dit freebet kan bruges på alt sport, både pre-match og live betting samt fra både computer og mobile enheder og skal bruges indenfor 30 dage efter oprettelse.
 • Tilbuddet kan kun bruges ÉN gang per person/konto, familie, husstand, adresse, e-mail-adresse, kreditkortnummer, IP-adresse og områder hvor computere er delt (såsom universitet, bibliotek, arbejdsplads osv.) og kan ikke kombineres med andre tilbud.
 • Hvis der findes bevis for at et eller flere væddemål er placeret af en kunde eller en gruppe af kunder, hvor der som et resultat af en bonus, risikofrit spil, freebet eller forhøjet oddstilbud, vil være garanteret overskud til en kunde uanset udfaldet, vil Betsson Group (moderselskabet) uanfægtet af, om det er en enkeltperson eller som en del af en gruppe, indkræve hele beløbet. Betsson Group kan også annullere freebets og risikofrie spil
 • Tilbuddet er udelukkende til kunder, som er fritidsspillere. Det er ikke tilladt for kunder at snyde, samarbejde med andre kunder, deltage i matchfixing, deltage i arbitrage, deltage i risikofrie væddemål eller deltage i matched betting (placering af to væddemål for og imod det samme udfald). Hvis spiludbyderen får mistanke om sådanne aktiviteter, forbeholder den sig retten til at kræve, at kunden leverer tilstrækkelig information, som dokumenterer kundens identitet og formål med at deltage i væddemålet, før der sker udbetaling til kunden.
 • Spiludbyderen forbeholder sig retten til at lukke din konto og konfiskere alle eksisterende midler, hvis der findes bevis for misbrug/svindel.
 • NordicBet forbeholder sig retten til at begrænse enhver kundes adgang (helt eller delvist) til bonustilbuddet, og i tilfælde af, at en kunde har overtrådt disse vilkår eller andre vilkår, som gælder for dette bonustilbud, at pålægge kunden et rimeligt gebyr til dækning af alle administrationsomkostninger, som spiludbyderen måtte blive pådraget i håndteringen af denne overtrædelse.
 • Ved tilfælde af tvivl / tvister / uenigheder vil odds/sportbetting-afdelingens afgørelse blive betragtet som værende endegyldig.
 • Spiludbyderen forbeholder sig retten til at ændre regler, vilkår og betingelser for dette tilbud/kampagne på ethvert givent tidspunkt, og det er kundens eget ansvar at holde øje med evt. ændringer.
 • Spiludbyderens generelle vilkår og betingelser gælder.

Skandinavisk spiludbyder med masser af lokal fokus

Spiludbyderen NordicBet fokuserer stort på sit skandinaviske hjemmemarked, og det giver naturligvis os spillere en masse grunde til tjekke denne spiludbyder ud. Selskabet tilbyder ud over odds på en masse skandinaviske sportsgrene også et produkt, der klart ligger i den bedste halvdel.

Den flotte betting-app er med til at cementere selskabet, som et af de mest ambitiøse på det danske marked. Med dette attraktive freebet lægger NordicBet sig helt frem i feltet på det danske marked. Det er et tilbud som er svært ikke at få fingrene i, da man har 30 dage til at opfylde kravet om en omsætning på 500 kr. til min. odds 1.80.

NordicBet tilbyder alt i alt et ganske flot produkt, og med den store fokus på det danske marked – og denne flotte bonus – er der bestemt op til flere grunde til hvorfor du skal give netop denne spiludbyder et forsøg.

NordicBet bonus – spørgsmål og svar

Er der en minimumindbetaling?

Nej, der er ikke krav om en minimumindbetaling i henhold til tilbuddet om et 500 kr. freebet. Du skal dog vide, at spiludbyderen har en generel mindsteindbetaling på 100 kr., og det beløb gælder naturligvis også når du indbetaler ifm. med et bonustilbud.

Kan jeg indbetale mere end 500 kr.?

Ja, det kan du sagtens. Du vil dog ikke modtage et større freebet af denne grund. Dit NordicBet freebet er fastlagt til 500 kr.

Hvor mange dage har jeg til at opfylde diverse krav?

Du har 30 dage fra oprettelse af spilkontoen.

Hvornår modtager jeg mit freebet?

Det gør du automatisk når du har opfyldt kravene – dvs. omsat for 500 kr. til minimum odds 1.80.

Er der gennemspilskrav ifm. freebet’et?

Nej, du beholder nettogevinsten, som er kolde kontanter.

Hvor kan jeg læse alle regler og vilkår?

Det kan du på kampagnesiden for dette tilbud hos spiludbyderen.

• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk