Nordicbet bonus

NordicBet bonus

Den skandinaviske spiludbyder NordicBet giver dig nu en af markedets største velkomstbonusser. Få 100% – op til 1.000 kr. i velkomstbonus.

Få en NordicBet bonus på 2.000 kr. med flotte gennemspilskrav

Sådan får du en flot 100% NordicBet bonus – op til 1.000 kr.

NordicBet har lagt sig helt frem i feltet med den nye velkomstbonus på 1.000 kr. Ikke nok med at beløbet er et af de højeste på det danske marked – gennemspilskravene er også ganske fine. Følg nedenstående nemme trin, og du har på blot fem minutter fået en af de bedste bonusser der kan opdrives.

  • Opret en konto hos spiludbyderen NordicBet ved at klikke her.
  • Foretag et indskud på minimum 100 kr. Hvis du vil have det maksimale ud af tilbuddet – dvs. 1.000 kr. – skal du indbetale 1.000 kr.
  • Aktivér din NordicBet bonus ved at klikke på “Mine bonusser” og find din bonus. Klik “Gør krav på denne bonus”, vælg bonusbeløb, og klik “Aktiver”. Spiludbyderen har nu fordoblet din saldo, og du kan begynde at spille.
  • Der var før krav om at bonussen skulle spilles fri via en mobil enhed – dvs. en smartphone eller tablet. Dette krav er nu blevet fjernet, så du bestemmer selv om du vil spille den fri på hjemmesiden, i NordicBets app (til både iOS og Android) eller den mobile webløsning. Bonussen skal spilles igennem seks (6) gange til minimum odds 2.00.

Modtag din bonus hos NordicBet her

Det med småt

  • Bonussen er kun tilgængelig for helt nye NordicBet-kunder.
  • Du har 60 dage til at spille bonussen fri.
  • Du skal minimum spille på odds til minimum 2.00 for at opfylde gennemspilskravene.
  • Kravet om spil via en mobil enhed er pr. 13. juni 2017 ikke længere påkrævet. Du bestemmer helt selv hvilken platform du foretrækker.

Skandinavisk spiludbyder med masser af lokal fokus

NordicBet fokuserer stort på sit skandinaviske hjemmemarked, og det giver naturligvis os spillere en masse grunde til tjekke denne spiludbyder ud. Selskabet tilbyder ud over odds på en masse skandinaviske sportsgrene også et produkt, der klart ligger i den bedste halvdel. Den nye betting-app er med til at cementere selskabet, som et af de mest ambitiøse på det danske marked. Med denne attraktive velkomstbonus lægger NordicBet sig helt frem i feltet på det danske marked. Et højt bonusbeløb garanterer normalt ikke at tilbuddet er godt, men når der så tilmed også er særdeles attraktive gennemspilskrav, så er situationen helt anderledes. Gennemspilskravene på seks gange til min. odds 2.00 er i den pæne ende i markedet. NordicBet tilbyder alt i alt et ganske flot produkt, og med den store fokus på det danske marked – og denne flotte bonus – er der bestemt op til flere grunde til hvorfor du skal give netop denne spiludbyder et forsøg.

Modtag den store velkomstbonus her

Læs vores anmeldelse af NordicBet

Opret en konto hos NordicBet

Besøg NordicBet og få en lækker 100% bonus op til 1.000 kr.