NordicBet bonus

• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse: ROFUS.NU • Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk
NordicBet bonus: Få 500 kr. freebet hos den populære spiludbyder

Den skandinaviske spiludbyder NordicBet er på banen med en flot 500 kr. bonus. Indsæt op til 500 kr. og få matchet dit indskud. Du skal gennemspille din bonus 8 gange til min. odds 1.80. Vi går i dybden med dette tilbud på nedenstående side.

Sådan får du en 500 kr. bonus hos NordicBet

NordicBet har lagt sig helt frem i feltet med et velkomsttilbud på 500 kr. Ikke nok med at beløbet er af en ganske fin størrelse – det er også ret simpelt at få fingrene i bonussen. Følg nedenstående nemme trin, og du har på blot en håndfuld minutter fået et af de mest attraktive velkomsttilbud.

 1. Opret en spilkonto hos den skandinaviske spiludbyder

  Du skal naturligvis have en spilkonto hos NordicBet for at kunne få en velkomstbonus. Klik på nedenstående grønne knap og du er godt i gang.

 2. Foretag en indbetaling på ml. 50 kr. og op til 500 kr.

  Du skal foretage en indbetaling på minimum 50 kr. og maksimalt 500 kr. Spilubyderen matcher derefter dit indskud med et tilsvarende bonubløb. Indsætter du f.eks. 100 kr. får du 100 kr. i bonus. Du skal dermed indskyde 500 kr. for at få fat i den størst mulige bonus.

 3. Gennemspil din bonus 8 gange til min. odds 1.80

  Du skal nu gennemspille din bonus 8 gange til min. odds 1.80. Bonussen kan bruges på alt sport, både prematch og live samt fra både computer og mobile enheder og skal bruges indenfor 60 dage efter oprettelse.

En NordicBet bonus der er old school på den gode måde

Den populære spiludbyder har tidligere været på pletten med et velkomsttilbud med et freebet , men dette tilbud er nu afløst af en attraktiv 500 kr. bonus – den er ganske old school med gennemspilskrav. Det er faktisk en del nemmere at forholde sig til en velkendt bonus, så vi hilser det nye tilbud meget velkommen. Som du kan se i nedenstående illustration, er det pænt nemt at få fat på din 500 kr. NordicBet bonus. Du skal naturligvis tage højde for at kun spil til min. odds 1.80 kvalificerer til gennemspil af bonussen, men du har trods alt 60 dage til at opfylde det krav. På den måde er dette tilbud nemmere at få værdi ud af end det tidligere NordicBet tilbud.

1: Opret spilkonto hos spiludbyderen NordicBet
Opret konto hos NordicBet og få 500 kr. bonus hos NordicBet
2: Foretag indbetaling på mellem 50 kr. og 500 kr.
Få en flot bonus hos NordicBet: Få 500 kr. bonus
3: Gå i gang med at gennemspille din NordicBet bonus
Du kan nu spille hos NordicBet med en 500 kr. bonus

Regler og vilkår for dit freebet

Som altid er det en god idé at læse regler og vilkår før du tager imod et tilbud hos en spiludbyder. Det er særdeles anbefalelsesværdigt, at læse reglerne når det drejer sig om en velskomstbonus. De fulde regler og vilkår for NordicBet bonussen på 500 kr. er som følger:

 • Velkomstbonussen gælder kun nye spillere fra Danmark, som åbner en konto hos NordicBet.dk. Kun personen, der har åbnet kontoen, kan modtage bonussen. Denne bonus er tilgængelig på både mobil og desktop. Velkomsttilbuddet gælder kun for nye spillere.
 • Dette tilbud er kun tilgængeligt for nye kunder registreret fra d. 31/01-2022.
 • Når både egne indbetalte penge og bonuspenge er på kontoen, vil egne penge bruges først og derefter bonuspengene.
 • Dette er en 100% bonus baseret på første indbetaling, minimum indbetaling er 50 kr. Hvis du eksempelvis indbetaler 200 kr. kan du få 200 kr. i bonus, indbetaler du 350 kr. får du derimod 350 kr. i bonus.
 • Minimum bonusbeløb er 50 kr – maksimum bonusbeløb er 500 kr
 • Bonussen kan bruges på alt sport, både prematch og live samt fra både computer og mobile enheder og skal bruges indenfor 60 dage efter oprettelse.
 • Bonussen kan ikke udbetales før at gennemspilskravet er gennemført.
 • Bonussen skal gennemspilles x8 til odds 1.80 eller derover. Hvis du eksempelvis har indbetalt og modtaget en bonus på 500 kroner skal du omsætte for 4.000 DKK før bonussen er gennemspillet.
 • Sportsvæddemål tæller i forhold til gennemspilskravet så snart de er afgjort.
 • Kun væddemål til odds 1.80 eller derover er gældende.
 • Kun væddemål der er afgjort indenfor bonussens gyldighedsperiode tæller med (60 dage fra aktivering).
 • Systemspil eller væddemål som lukkes tæller ikke med i forhold til gennemspilning.
 • Både tabte og vundende væddemål gælder ift. gennemspilning
 • Bonussen er gyldig i 60 dage fra aktivering. Hvis bonussen ikke gennemspilles indenfor denne periode vil såvel bonus samt evt. gevinster herfra være tabt.
 • Tilbuddet kan kun bruges ÉN gang per person/konto, familie, husstand, adresse, e-mail-adresse, kreditkortnummer, IP-adresse og områder hvor computere er delt (såsom universitet, bibliotek, arbejdsplads osv.) og kan ikke kombineres med andre tilbud.
 • Hvis der findes bevis for at et eller flere væddemål er placeret af en kunde eller en gruppe af kunder, hvor der som et resultat af en bonus, risikofrit spil, freebet eller forhøjet oddstilbud, vil være garanteret overskud til en kunde unanset udfaldet, vil Betsson Group uanfægtet af, om det er en enkeltperson eller som en del af en gruppe, indkræve hele beløbet. Betsson Group (moderselskabet) kan også annullere freebets og risikofrie spil
 • Spiludbyderens tilbud er udelukkende til kunder, som er fritidsspillere. Det er ikke tilladt for kunder at snyde, samarbejde med andre kunder, deltage i matchfixing, deltage i arbitrage, deltage i risikofrie væddemål eller deltage i matched betting (placering af to væddemål for og imod det samme udfald). Hvis NordicBet får mistanke om sådanne aktiviteter, forbeholder NordicBet sig retten til at kræve, at kunden leverer tilstrækkelig information, som dokumenterer kundens identitet og formål med at deltage i væddemålet, før der sker udbetaling til kunden.
 • Spiludbyderen forbeholder sig retten til at lukke din konto og konfiskere alle eksisterende midler, hvis der findes bevis for misbrug/svindel.
 • Spiludbyderen forbeholder sig retten til at begrænse enhver kundes adgang (helt eller delvist) til bonustilbuddet, og i tilfælde af, at en kunde har overtrådt disse vilkår eller andre vilkår, som gælder for dette bonustilbud, at pålægge kunden et rimeligt gebyr til dækning af alle administrationsomkostninger, som NordicBet måtte blive pådraget i håndteringen af denne overtrædelse.
 • Ved tilfælde af tvivl / tvister / uenigheder vil odds/sportbetting-afdelingens afgørelse blive betragtet som værende endegyldig.
 • Spiludbyderen forbeholder sig retten til at ændre regler, vilkår og betingelser for dette tilbud/kampagne på ethvert givent tidspunkt, og det er kundens eget ansvar at holde øje med evt. ændringer.
 • Spiludbyderens generelle vilkår og betingelser gælder.

Skandinavisk spiludbyder med masser af lokal fokus

Spiludbyderen NordicBet fokuserer stort på sit skandinaviske hjemmemarked, og det giver naturligvis os spillere en masse grunde til tjekke denne spiludbyder ud. Selskabet tilbyder ud over odds på en masse skandinaviske sportsgrene også et produkt, der klart ligger i den bedste halvdel. Du kan også drage godt af et hav af live streaming – bl.a. fra den hjemlige Metal Liga.

Den flotte betting-app er med til at cementere selskabet, som et af de mest ambitiøse på det danske marked. Med dette attraktive bonustilbud lægger NordicBet sig helt frem i feltet på det danske marked. Det er et tilbud som er svært ikke at lade sig friste af, men husk nu at læse regler og vilkår før du går i krig med gennemspilskravet om en omsætning på 8 x bonus til min. odds 1.80.

NordicBet tilbyder alt i alt et ganske flot produkt, og med den store fokus på det danske marked – og denne flotte bonus – er der bestemt op til flere grunde til hvorfor du skal give netop denne spiludbyder et forsøg.

NordicBet bonus – spørgsmål og svar

Er der en minimumindbetaling?

Ja, der er et krav om en minimumindbetaling på 50 kr.

Kan jeg indbetale mere end 500 kr.?

Ja, det kan du sagtens. Du vil dog ikke modtage en større bonus af denne grund. Dit NordicBet bonus bliver bestemt ud fra størrelsen på dit indskud og matches 100% op til 500 kr.

Hvor mange dage har jeg til at opfylde diverse krav?

Du har 60 dage fra oprettelse af spilkontoen.

Hvornår er bonussen gennemspillet?

Det gør du automatisk når du har opfyldt kravene – dvs. omsat bonussen otte (8) gange til minimum odds 1.80.

Hvor kan jeg læse alle regler og vilkår?

Det kan du på kampagnesiden for dette tilbud hos spiludbyderen.

• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse: ROFUS.NU • Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk