NordicBet bonus

• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk
NordicBet bonus: Få 500 kr. freebet hos den populære spiludbyder

Den skandinaviske spiludbyder NordicBet er på banen med en flot 500 kr. bonus. Indsæt og spil for op til 500 kr. og få matchet dit indskud med et tilsvarende freebet. Et freebet betyder at du kan beholde nettogevinsten. Vi går i dybden med dette tilbud på nedenstående side.

Sådan får du en 500 kr. bonus hos NordicBet

NordicBet har lagt sig helt frem i feltet med et velkomsttilbud på 500 kr. Ikke nok med at beløbet er af en ganske fin størrelse – det er også ret simpelt at få fingrene i bonussen. Følg nedenstående nemme trin, og du har på blot en håndfuld minutter fået et af de mest attraktive velkomsttilbud.

 1. Opret en spilkonto hos den skandinaviske spiludbyder

  Du skal naturligvis have en spilkonto hos NordicBet for at kunne få en velkomstbonus. Klik på nedenstående grønne knap og du er godt i gang.

 2. Foretag en indbetaling på ml. 50 kr. og op til 500 kr.

  Du skal foretage en indbetaling på minimum 50 kr. og maksimalt 500 kr. Indsætter du f.eks. 100 kr. får du 100 kr. i bonus. Du skal dermed indskyde 500 kr. for at få fat i den størst mulige NordicBet bonus.

 3. Sæt et spil til min. odds 1.80 og du får dit freebet

  Sæt derefter et spil på det indbetalte beløb til min. odds 1.80. Når det er afgjort får du et freebet på værdien af dit inskud og vædddemålet. Dit freebet kan bruges på alt sport, både prematch og live samt fra både computer og mobile enheder og skal bruges indenfor 60 dage efter oprettelse. Du beholder nettogevinsten af dit freebet.

En NordicBet bonus der egentlig er et freebet

Den populære spiludbyder har tidligere været på pletten med et velkomsttilbud med en klassisk velkomstbonus , men dette tilbud er nu afløst af et attraktivt 500 kr. freebet. Det er faktisk en del nemmere at vride spir ud af spiludbyderen med denne nye NordicBet bonus, så vi hilser det nye tilbud meget velkommen.

Som du kan se i nedenstående illustration, er det pænt nemt at få fat på din 500 kr. NordicBet bonus. Du skal naturligvis tage højde for at kun spil til min. odds 1.80 kvalificerer til at få fingrene i et freebet, men du har trods alt 60 dage til at opfylde det krav. På den måde er dette tilbud nemmere at få værdi ud af end det tidligere NordicBet tilbud.

1: Opret spilkonto hos NordicBet
Opret konto hos NordicBet og få 500 kr. i bonus
2: Foretag indbetaling på min. 50 kr.
Få en flot NordicBet bonus på 500 kr. hos den populære spiludbyder
3: Gennemspil din NordicBet bonus
Få en flot NordicBet bonus på 500 kr. hos den populære skandinaviske spiludbyder

Regler og vilkår for dit freebet

Som altid er det en god idé at læse regler og vilkår før du tager imod et tilbud hos en spiludbyder. Det er særdeles anbefalelsesværdigt, at læse reglerne når det drejer sig om en velskomstbonus. De fulde regler og vilkår for NordicBet bonussen på 500 kr. er som følger:

 • Velkomsttilbuddet gælder kun nye spillere fra Danmark, som åbner en konto hos NordicBet.dk.
 • Kun personen, der har åbnet kontoen, kan modtage et freebet.
 • Dette tilbud er kun tilgængeligt for nye kunder registreret fra d. 13/07-2022.
 • For at modtage dit freebet skal du placere et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr. hvor et af dine valg er på odds 1.80 eller derover, og så snart dette væddemål er afgjort får du automatisk et freebet sat ind på din konto på 500 kr.
 • Gælder alle sportsvæddemål, enten live eller førkamp.
 • Denne bonus er baseret på væddemål du placerer og udløses kun, første gang du placerer et bet på minimum 500 kr. Hvis du eksempelvis placererer et bet på 100 kr. eller 250 kr., modtager du ikke et freebet.
 • Placerer du derimod et bet på 500 kr., vil du modtage et freebet på 500 kr. Placerer du eksempelvis et bet på 2.000 kr., vil det ligeledes udløse et freebet på 500 kr.
 • Det er ikke muligt at akkumulere flere væddemål for at opnå en samlet indsats på 500 kr. Det vil sige at hvis du eksempelvis placerer to væddemål til 250 kr. stykket, eller fem væddemål til 100 kr. stykket, vil disse ikke være gældende for at kunne modtage freebettet.
 • Freebettet kan bruges på alt sport, både prematch og live samt fra både computer og mobile enheder og skal bruges indenfor 60 dage efter oprettelse. Der er intet minimumsodds som freebettet skal bruges på.Gevinster du vinder får fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. Indsatsen fra freebettet udbetales ikke.
 • Systemspil eller væddemål som lukkes tæller ikke med i forhold til at få freebet.
 • Både tabte og vundne væddemål gælder ift. at modtage freebettet.
 • Freebettet er gyldigt i 60 dage fra aktivering. Hvis freebettet ikke bliver brugt indenfor denne periode vil freebettet blive fjernet.
 • Tilbuddet kan kun bruges ÉN gang per person/konto, familie, husstand, adresse, e-mail-adresse, kreditkortnummer, IP-adresse og områder hvor computere er delt (såsom universitet, bibliotek, arbejdsplads osv.) og kan ikke kombineres med andre tilbud.
 • Hvis der findes bevis for at et eller flere væddemål er placeret af en kunde eller en gruppe af kunder, hvor der som et resultat af en bonus, risikofrit spil, freebet eller forhøjet oddstilbud, vil være garanteret overskud til en kunde unanset udfaldet, vil Betsson Group uanfægtet af, om det er en enkeltperson eller som en del af en gruppe, indkræve hele beløbet. Betsson Group kan også annullere freebets og risikofrie spil.
 • NordicBets tilbud er udelukkende til kunder, som er fritidsspillere. Det er ikke tilladt for kunder at snyde, samarbejde med andre kunder, deltage i matchfixing, deltage i arbitrage, deltage i risikofrie væddemål eller deltage i matched betting (placering af to væddemål for og imod det samme udfald). Hvis NordicBet får mistanke om sådanne aktiviteter, forbeholder NordicBet sig retten til at kræve, at kunden leverer tilstrækkelig information, som dokumenterer kundens identitet og formål med at deltage i væddemålet, før der sker udbetaling til kunden.
 • NordicBet.dk forbeholder sig retten til at lukke din konto og konfiskere alle eksisterende midler, hvis der findes bevis for misbrug/svindel.
 • NordicBet forbeholder sig retten til at begrænse enhver kundes adgang (helt eller delvist) til bonustilbuddet, og i tilfælde af, at en kunde har overtrådt disse vilkår eller andre vilkår, som gælder for dette bonustilbud, at pålægge kunden et rimeligt gebyr til dækning af alle administrationsomkostninger, som NordicBet måtte blive pådraget i håndteringen af denne overtrædelse.
 • Ved tilfælde af tvivl/twister/uenigheder vil odds/sportbetting-afdelingens afgørelse blive betragtet som værende endegyldig.
 • NordicBet tillader ikke “spil på begge sider” eller spil på flere valg på samme marked/kamp, for dermed at få udløst en bonus eller en belønning. Marked kombinationer hvor der er 2 eller 3 mulige udfald ( Eks. Fuldtidsresultat, over/under 2.5 mål), og skulle du have placeret flere væddemål på forskellige potentielle udfald, enten pre-match eller live, vil det kun være det valg som er placeret med den højeste indsats som er gældende i forhold til bonusomsætning. Derudover vil det også være gældende på marked kombinationer, placeret enten pre-match eller live, som formindsker din generelle risiko. Her vil den højeste indsats også kun være gældende i forhold til bonusomsætning. Et eksempel her på kunne være hvis du spiller “over 0.5 mål” og samtidig spiller ”korrekt slutresultat 0-0”. Alle regler og eksempler findes på spiludbyderens hjemmeside.
 • Generelle regler og vilkår er gældende.
 • Disse regler og vilkår er senest opdateret d. 22/1-2022 kl 12:00.

Skandinavisk spiludbyder med masser af lokal fokus

Spiludbyderen NordicBet fokuserer stort på sit skandinaviske hjemmemarked, og det giver naturligvis os spillere en masse grunde til tjekke denne spiludbyder ud. Selskabet tilbyder ud over odds på en masse skandinaviske sportsgrene også et produkt, der klart ligger i den bedste halvdel. Du kan også drage godt af et hav af live streaming – bl.a. fra flere store europæiske fodboldrækker.

Den flotte betting-app er med til at cementere selskabet, som et af de mest ambitiøse på det danske marked. Med dette attraktive bonustilbud lægger NordicBet sig helt frem i feltet på det danske marked. Det er et tilbud som er svært ikke at lade sig friste af, men husk nu at læse regler og vilkår før du går i krig med tilbuddet om en NordicBet bonus.

NordicBet tilbyder alt i alt et ganske flot produkt, og med den store fokus på det danske marked – og denne flotte bonus – er der bestemt op til flere grunde til hvorfor du skal give netop denne spiludbyder et forsøg.

NordicBet bonus – spørgsmål og svar

Er der en minimumindbetaling?

Ja, der er et krav om en minimumindbetaling på 50 kr.

Kan jeg indbetale mere end 500 kr.?

Ja, det kan du sagtens. Du vil dog ikke modtage en større bonus af denne grund. Dit NordicBet bonus bliver bestemt ud fra størrelsen på dit indskud og matches 100% op til 500 kr.

Hvor mange dage har jeg til at opfylde diverse krav?

Du har 60 dage fra oprettelse af spilkontoen.

Hvornår er bonussen gennemspillet?

Det gør du automatisk når du har opfyldt kravene – dvs. omsat bonussen otte (8) gange til minimum odds 1.80.

Hvor kan jeg læse alle regler og vilkår?

Det kan du på kampagnesiden for dette tilbud hos spiludbyderen.

• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk