TonyBet bonus

TonyBet bonus

TonyBet tilbyder alle nye kunder en 100% velkomstbonus – op til 500 kr. Se hvordan du får fat på din TonyBet bonus.

TonyBet bonus - få 100% bonus op til 500 kr.

Sådan får du 100% bonus – op til 500 kr. – af TonyBet

Det er ganske nemt, at få fingrene i en bonus hos TonyBet. Gennemfør blot de tre nedenstående trin og du er klar til at give den gas med op til 500 kr. mere på kontoen.

  • Opret en konto hos TonyBet ved at benytte dette link.
  • Foretag et indskud. Du skal som minimum indsætte 100 kr.
  • Indtast bonuskoden DK500 i bonusfeltet i din TonyBet konto (‘Min konto’ > ‘Bonus’) efter at du har foretaget dit først indskud.

Din velkomstbonus vil blive krediteret din konto så snart at dit indskud er blevet gennemført. Derefter er det bare at gå i krig med gennemspilskravene.

Modtag din TonyBet bonus her

Det med småt

  • Det er vigtigt, at du benytter bonuskoden DK500 for at aktivere din bonus.
  • Bonusbeløbet skal gennemspilles 16 gange med et total odds på minimum 1.85 eller højere, før indestående (indskudsbeløb, bonussen og potentielle gevinster) kan udbetales.
  • Ulige/Lige, ciffertips, no action (spil foretaget på begge udfald af samme begivenhed) og annullerede spil tæller ikke med i gennemspilskravet.
  • Væddemålene bliver først lavet fra spillerens indskud og derefter fra bonusbeløbet.

TonyBet – klassens frække dreng leverer et kvalitetsprodukt på en lækker måde

TonyBet med frække Tony G i spidsen er en forholdsvis ny spiludbyder på det danske marked. Vi har i vores anmeldelse givet den baltiske spiludbyder pæne ord med på vejen. TonyBet er bl.a. kendt for sine ekstremt høje odds. På nogle markeder opereres der med en tilbagebetalingsprocent på helt op til 95-96%, og det er super-god stil af den litauiske trash-talker & co. Alle herlighederne serveres i en meget lækker indpakning. Hjemmeside og mobil app oser af kvalitet, så der er også noget for æstetikerne, der går op i at produktet bliver præsenteret brugervenligt og lækkert. Alt i alt er TonyBet et ganske spændende bekendtskab, og klassens frække dreng skal nok gå hen og blive en favorit i den danske skolegård også.

Modtag din TonyBet bonus her

Læs vores anmeldelse af TonyBet

Opret konto hos TonyBet

Frække TonyBet giver dig 100% velkomstbonus – få op til 500 kr. her