Boostede odds på Rudy Markussen

Få boostede odds på Rudy Markussen

Den populære danske bokser Rudy Markussen gør comeback ved Nordic Fight Night lørdag aften i Frederikshavn. Spiludbyderen Unibet er sponsor for selvsamme bokser, og det markeres med en række tilbud i forbindelse med kampen imod georgieren Ramazi Gogichashvili. Du kan bl.a. få refunderet din indsats, hvis ikke Rudy Markussen vinder i 1. runde. Eller hvad med boostede odds på en knock-out sejr til danskeren? Det regulære odds er blot 1.03, mens det boostede odds er 3.00.

Sådan får du boostede odds eller cashback på Rudy Markussen

  • Opret en konto hos spiludbyderen Unibet. Hvis du allerede er kunde kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Log ind på din konto. Find kampagnesiden for denne promo. Kampagnen hedder “Boksebrag med boostede odds og spilgaranti”.
  • Hvis du ønsker cashback på at Rudy Markussen ikke vinder i 1. runde skal du spille 100 kr. på det udfald. Hvis det ikke lykkes danskeren at vinde på knockout i første runde, så refunderes alle indsatser på 100 kr. med 100 kr. i bonuspenge. Spillet skal sættes før kampstart. Bonuspenge skal gennemspilles fem gange til min. odds 1.40 før de er spillet fri.
  • Hvis du ønsker boostede odds på knockout-sejr til Rudy Markussen skal du spille dette udfald. Du kan maksimalt spille for 100 kr. på dette spil og spillet skal sættes før kampstart. Vinder Rudy Markussen på knockout, vil du modtage din gevinst på det almindelig odds med det samme. Differencen af gevinsten op til det boostede odds, udbetales til din Unibet-konto mandag d. 14. september kl. 18:00 som en bonus. Denne har samme gennemspilskrav som ovenstående bonus.

Få boostede odds lige her

Odds på Rudy Markussen i Fight Night

Det med småt

  • Registrering til kampagnen er nødvendig.
  • I tilfælde af at odds på spillet falder, vil du modtage differencen som bonus for det lavest handlede odds. Spiller du f.eks. på væddemålet til odds 1.30 og odds falder til odds 1.20, som det laveste odds, vil du få 130 kr. i kontanter for et 100 kr. spil og bonussen vil stige til 180 kroner (100 x (3.00-1.20)).

Alle der spiller på Nordic Fight Night d.12 september, deltager automatisk i konkurrencen om en signeret t-shirt fra Rudy Markussen.

Nordic Fight Night løber af stablen i Frederikshavn lørdag d. 12. september og kan ses direkte på TV3+ fra kl. 21.00.

Spil på at Rudy Markussen vinder på k.o. i 1. runde

(Billede: MartialArtsNomad.com / Flickr)

Få boostede odds på Rudy Markussen i bokserens comeback-kamp