Brian Laudrup har fidus til Chelsea

Brian Laudrup tipper weekendens bedste fiduser

Landholdslegenden Brian Laudrup tipper hver uge et par kampe hos Unibet, og han er således også klar med et par fiduser til denne weekend. Begge kampe er hentet fra den engelske Premier League, hvor der er lagt op til en række spændende opgør.

Chelsea tager lørdag til Swansea for at fortsætte sin fine stime. Laudrup den yngre vurderer, at storebror Michaels tidligere klub kommer i problemer imod et stærkt Chelsea-hold som på nær svipseren imod Tottenham har været stærkt spillende. Brian Laudrups tidligere klub Chelsea kører parløb med Manchester City i toppen af rækken, mens Swansea stiller svækket op – bl.a. uden Bonys som er blevet solgt til netop City.

Søndagens brag på Etihad Stadium mellem City og Arsenal bør give mål til begge hold ifølge Laudrup. Ingen af de to hold har vist specielt godt forsvarsspil på det seneste og derfor er eksperttippet fra Laudrup at begge hold scorer.

Læs hvorfor Brian Laudrup tror på Chelsea

Swansea – Chelsea (lørdag 16:00)
Jeg synes, at formkurven taler sit eget sprog forud for denne kamp: Swansea er på vej nedad  tabellen og Chelsea synes at være kommet sig over et juleprogram, der ikke forløb helt optimalt – med 3-5-nederlaget til Tottenham som kulminationen. Men man skal ikke tage fejl af, at Chelsea er et meget bedre mandskab end waliserne. De er uden Shelvey, Ki og Bony (der jo er blevet solgt til Manchester City) og så er Sigurdsson tvivlsom efter siden skade i forrige runde. Mod et topmotiveret Chelsea-mandskab kan Swansea nok stritte imod, men ikke forhindre at The Blues tager alle tre point med hjem til London. Faktisk er tror jeg, at det bliver en komfortabel sejr, som Chelsea får, så de odds 2.48 på at Chelsea vinder med mere end ét mål, er også meget realistisk.

Spilforslag: 2 – odds 1.53

Manchester City – Arsenal (søndag 17:00)
For lidt over et år siden spillede de hold en mindeværdig kamp på Etihad, hvor City vandt med 6-3. Men i de følgende tre indbyrdes opgør, har Arsenal faktisk ikke tabt, og med tanke på, at The Gunners viser god form i ligaen og har nu fået Mesut Özil tilbage. Man kan godt håbe på, at den formsvaghed han viste efter VM-slutrunden nu er ude af kroppen – og hvis den er det, kan han igen blive et stort aktivt for det offensive spil. Især hvis han kan få samspillet med især Alexis Sanchez til at fungere. Jeg tror på, at vi får en underholdende forestilling mellem de to tophold – og at det bliver en af de kampe, hvor der falder mål i begge ender.

Spilforslag: Begge hold scorer – 1.52

Spil med hos Unibet

Brian Laudrup har fidus til Chelsea i denne weekend

Læs vores anmeldelse af Unibet

Læs alt om Unibets velkomstbonus

Opret konto og få gratis spil på mobilen

Lige nu: Besøg Unibet og få lækker velkomstpakke med bonus