Brian Laudrup tipper søndagens tre topkampe

Brian Laudrup tipper weekendens bedste fiduser

Søndag spilles tre topkampe i de europæiske fodboldligaer. Chelsea møder Arsenal, Juve tager imod Roma og PSG-Monaco runder en imponerende fodboldsøndag af. Unibets ambassør Brian Laudrup er på banen med tre tips.

Chelsea-Arsenal

Den står på topbrag i London, når Chelsea tager imod lokalrivalerne fra Arsenal. Chelsea har været flyvende i denne sæson, mens Arsenal er startet utroligt svingende. Derfor er hjemmeholdet fra Stamford Bridge naturligvis også forholdsvis store favoritter. Unibet giver pt. blot odds 1.64 på Mourinhos tropper.

Brian Laudrup analyserer:

Begge hold kom sejrrigt ud af ugens CL-kampe, men i dette London-derby hører favoritværdigheden kun hjemme et sted – og det er hos Chelsea. Holdet virker meget mere komplet end Arsenal, der desuden er plaget af rigtig mange skader. Og mens Arsenal nok kan slå midterhold i England og Europa, er Chelsea holdet, der kan slå holdene fra øverste hylde og som derfor ligner en favorit til både mesterskab og CL-titel. Naturligvis spiller det ind, at dette er et lokalopgør, men jeg kan ikke se, hvordan Arsenal skal bære sig ad med at få point på Stamford Bridge mod et Chelsea-mandskab, der bare virker stærkere i alle kæder.

Spilforslag: 1 – Odds 1.64

Chelsea-Arsenal spilles søndag d. 5. oktober kl. 15.05 og kan ses direkte på TV3 Sport 2.

Chelsea-Arsenal odds

Spil på kampen hos Unibet

Juventus-Roma

To af favoritterne til scudettoen mødes i Torino når Juventus tager imod AS Roma. Begge hold har gjort rent bord indtil videre og har maksimumpoint efter fem kampe. Juventus ser indtil videre ikke ud til at stå svagere efter en overraskende afsked med succestræner Antonio Conte, og Roma er under Rudi García uhyggeligt godt spillende. Det tegner til et spændende opgør på Juventus Stadium.

Brian Laudrup analyserer:

Topmøde i Serie A mellem to klubber, der begge har maksimumpoint efter fem runder. Og Roma mangler i hvert fald ikke selvtillid efter deres flotte kamp mod Manchester City i CL, mens Juventus tabte knebent til Atletico Madrid. For de fleste hold er det mere end svært at få noget med hjem fra Juventus Stadium, men jeg tror at Roma har bedre chancer end de fleste. Holdet er rasende godt organiseret og som vi så mod Manchester City, kommer de også til mange chancer, selv mod de absolut bedste mandskaber. Det bliver i hvert fald en kamp, der på forhånd ser ud til at blive tæt og jeg tror at romerne har gode chancer for at hente mindst ét point her.

Spilforslag: X2 – Odds 1.98

Juventus-Roma spilles søndag d. 5. oktober kl. 18.00 og kan ses direkte og gratis på Unibet.

Juventus-Romas odds

Spil på kampen hos Unibet

PSG-Monaco

Et opgør mellem to storsatsende klubber. Zlatan & co. har spillet lidt ustabilt de sidste par uger, og en kamp imod rivalerne fra fyrstendømmet virker som en oplagt mulighed for at tage revanche. Monaco er startet sæsonen halvsløjt, så der er reelt ikke tale om et topopgør, men historisk set bliver det ikke meget større i fransk fodbold.

Brian Laudrup analyserer:

Det absolutte topopgør i fransk fodbold, men desværre et, der er blevet en smule devalueret i og med at Monaco har sagt farvel til profiler som Radamel Falcao og James Rodriguez. De ville så gerne kunne udfordre storholdet fra Paris, men i selvom begge mandskaber spiller med i Champions League, er der tydelig klasseforskel på dem. Mens PSG slog mægtige Barcelona, måtte Monaco nøjes med en kedelig uafgjort i Skt.Petersborg. PSG har ganske vist spillet mange uafgjorte kampe i Ligue 1, men Monaco har altså allerede tabt 4 kampe og ligner slet ikke et hold, der kan true PSG.

Spilforslag: 1 – Odds 1.44

Paris Saint Germain-Monaco spilles søndag d. 5. oktober kl. 21.00 og kan ses direkte og gratis på Unibet.

PSG-Monaco odds og spilforslag

Spil på kampen hos Unibet

Læs vores anmeldelse af Unibet

Læs alt om Unibets velkomstbonus

Opret konto og få velkomstpakke med bl.a. bonus og gratis spil på mobilen

Lige nu: Besøg Unibet og få lækker velkomstpakke med bonus