Brian Laudrup tror på United-skuffelse på Old Trafford

Brian Laudrup tipper stor overraskelse på Old Trafford

Brian Laudrup er klar med to tips til weekendens runde i Premier League, og der er lagt op til lidt af en overraskelse på Old Trafford, hvis man skal tro landsholdslegenden. Unibet-ambassadøren tror på, at ligaens absolutte bundprop Leicester henter mindst ét point imod de røde djævle fra Manchester. Man får pengene 3.65 gange igen, hvis Man United ikke formår at vinde kampen hjemme på Old Trafford, så der vil være tale om lidt af en overraskelse hvis det skulle ske.

I rundens altoverskyggende topkamp mellem Chelsea og Manchester City tror Laudrup den yngre på en jævnbyrdig affære. Som udgangspunkt bør Chelsea vinde, men de kan sagtens leve med uafgjort da presset er på Pellegrinis tropper. Mourinho har aldrig været bleg for en uafgjort, så krydset ligger lige til højrebenet ifølge eksperttipperen. Læs Brian Laudrups begrundelser for de to tips herunder.

Manchester United – Leicester City (lørdag 16:00)

Selv om de ligger på fjerdepladsen, er det alt andet end overbevisende det, som United leverer for tiden. Tag bare FA Cuppen: Her høstede Leicester succes ude mod Tottenham, mens United jo skal spille omkamp mod upåagtede Cambridge. Så man skal absolut være forsigtig og på ingen måder regne med, at United bare kører Leicester over. Især ikke med tanke på den omvendte kamp, hvor Leicester vendte 1-3 til en 5-3-sejr. Man kan jo spørge sig selv, hvorvidt man synes, at United spiller væsentligt bedre, end de gjorde dengang. De er nummer 4, Leicester er sidst – og alligevel har jeg en nagende fornemmelse af, at et Leicester-hold i formmæssig fremgang, kan gå hen og blive en hårdere opgave end mange tror. For selvom United gerne vil hævne nederlaget fra efteråret, har Leicester i flere af de seneste PL-kampe vist, at de godt kan lukke af og spille til nul, hvilket også må være missionen på Old Trafford. Så jeg tror godt, at der kan ligge en lille overraskelse og lure her.

Spilforslag: X2 – 3.65

Chelsea – Manchester City (lørdag 18:30)

City fik indhentet Chelsea i toppen – hvorefter de så smed det hele igen, og nu står i den situation, at de vil være otte point efter Chelsea, hvis de taber her. De blå fra London kan derimod gå mere afslappede til opgaven, da uafgjort bevarer status quo mellem dem. Så presset på City er tungt og kommer på et tidspunkt, hvor de ikke rigtig virker stabile. Deres forsvar er sårbart ved dødbolde, Yaya Touré er i Afrika for at spille for Elfenbenskysten og City virker i det hele taget en smule famlende. Begge hold røg som bekendt ud af FA-cuppen forrige weekend, men Chelsea er jo kommet stærkt tilbage med sejren over Liverpool i Capital One Cup. Netop det, at City har vist svaghedstegn flere steder gør, at jeg tror Pellegrini er villig til at ”sælge” denne kamp for uafgjort, så City i det mindste ikke mister grebet i toppen. For satser han hele butikken – og det går galt – er mesterskabet reelt væk.

Spilforslag: X – 3.50

Få Brian Laudrups tips på SMS

Video-optakt til topkamp på Stamford Bridge

Unibet-eksperterne Mikkel Bischoff, Per Marxen og Anders Sigdal diskuterer topkampen på Stamford Bridge i en som altid interessant optaktsvideo. Hør bl.a. hvorfor spil på mange kort eller et mål på en dødbold kan være en god fidus i dag. Se videoen her:

Læs vores anmeldelse af Unibet

Læs alt om Unibets velkomstbonus

Opret konto og få gratis spil på mobilen

Lige nu: Besøg Unibet og få lækker velkomstpakke med bonus