Cashback hvis May-Pac afgøres på knockout

Cashback hvis Mayweather-Pacquiao afgøres på knockout

Natten til søndag står slaget mellem to af verdenshistoriens bedste boksere, når Mayweather og Pacquiao tørner sammen i Las Vegas. Kampen bliver kaldt århundredets boksekamp, og aldrig er et opgør blevet hypet så meget. Forventningerne, presseomtalen, interessen og pengene er enorme. Spiludbyderen Betsafe er naturligvis klar med et lille tilbud om cashback på kampen. Få op til 200 kr. refunderet, hvis kampen skulle ende med en knockout.

Sådan får du cashback på knockout i Mayweather-Pacquiao

  • Opret en konto hos den skandinaviske spiludbyder Betsafe. Hvis du allerede har en spilkonto, kan du blot springe videre til næste punkt.
  • Log ind på din Betsafe-konto. Gå til kampagne-siden for dette tilbud, og registrer dig med den e-mail-adresse du er oprettet hos spiludbyderen med.
  • Sæt et spil på præcis 200 kr. på Mayweather-Pacquiao. Spillet skal være kampodds – altså 1X2 – og sættes før kampstart (formentlig omkring kl. 04.00 natten mellem lørdag d. 2. og søndag d. 3. maj).
  • Taber du dit væddemål refunderes dit tab (200 kr.) i form af en bonus. Bonussen skal gennemspilles seks gange til min. odds 1.50 før den er spillet fri.

Få 200 cashback på Mayweather-Pacquiao her

Det med småt

  • Registrering til kampagnen for cashback på 200 kr. i boksekampen Mayweather-Pacquiao er nødvendig.
  • Væddemål sat via computer og mobil enhed (smartphone + tablet) tæller med.
  • De refunderede midler udbetales som en bonus, så der er altså ikke tale om et 100% risikofrit spil, men nærmere en form for cashback. Bonuspenge skal omsættes seks (6) gange til minimum-odds 1.50 før de kan udbetales. Det er lidt til den besværlige side, men vi tager det alligevel med som “ekstraværdi”.

Mayweather-Pacquiao - odds på kampresultat og knockout

Hverken Mayweather eller Pacquiao har vist at knockout er deres store speciale i de to bokseres seneste kampe. Derfor belønnes man da også med imponerende odds 7.00, hvis kampen i MGM Grand i Las Vegas afgøres på et rent knockout. Mayweather har blot vundet 26 af sine 47 kampe på knockout., mens filippineren har afgjort 38 af sine kampe før tid. Favoritten Floyd har ikke formået at vinde mere end to af sine 12 seneste kampe på knockout, så bookmakerne er altså enige om, at det ikke umiddelbart er det mest sandsynlige scenarie. Ikke desto mindre er tilbuddet fra Betsafe mere eller mindre gratis i den forstand, at det bare er ekstra-værdi.

Unibet er også klar med et godt tilbud til århundredets kamp. Få op til 250 kr. refunderet hvis kampen afgøres i runde 1-6. Spiludbyderen har endda flottet sig, så der er INGEN gennemspilskrav på dette tilbud. Læs mere om dette lækre tilbud her: 250 kr. cashback på Mayweather-Pacquiao.

Sidst men ikke mindst er spiludbyderen Betfair også klar med et lækkert tilbud til Mayweather-Pacquiao-braget. Tilbuddet gælder dog kun for nye kunder, men det er til gengæld også ganske opsigtsvækkende. Få odds 4.00 på Mayweather-sejr – og hele 9.00 på Pacquiao. Læs mere om det lækre tilbud her.

Mayweather-Pacquiao bokses natten mellem lørdag d. 2. maj og søndag d. 3. maj. Kampen starter et sted mellem kl. 04.00 og 05.00 om morgenen dansk tid. Kampen kan ses som Pay-Per-View hos Viaplay.

Lige nu: Besøg Betsafe og få en lækker 100% bonus – op til 1000 kr.