Cashback på alle etaper i Giro d’Italia

Giro d’Italia er netop startet, og der er lagt op til en masse spændende etaper i årets første Grand Tour-løb i støvelandet. Unibet er på banen med et lækkert cashback-tilbud, der gælder for samtlige  Giro d’Italia-etaper i 2015-udgaven. Få cashback på 75 kr. på etapevinderen, hvis din rytter bliver placeret som nummer to eller tre på etapen.

Sådan får du cashback på Giro d’Italia

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto hos den skandinaviske spiludbyder kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Gå til kampagnesiden for denne promo. Promoen hedder “Giro d’Italia tilbud”. Tilmeld dig kampagnen.
  • Sæt et væddemål á 75 kr. på etapevinderen. Spillet skal være et single-spil og sættes før etapen sættes i gang. Live-spil tæller ikke med.
  • Du får pengene refunderet som en bonus, hvis din rytter bliver nummer to eller tre på etapen. Bonussen skal blot spilles igennem en enkelt gang til min. odds 1.40 før den er spillet fri.

Få cashback på Giro d’Italia her

Det med småt

  • Tilmelding til kampagnen er nødvendig.
  • Dit væddemål skal være et single-spil på præcist 75 kr. og være sat før etapen sættes i gang.
  • Du får refunderingen senest 24 timer efter resultatet foreligger. Dog ikke i weekenden – her vil du få din cashback næste arbejdsdag.

Giro d'Italia odds fra Unibet

(Artikel-billede af Flowizm / Flickr)

Alberto Contador er storfavorit til at vinde Giro d’Italia anno 2015. Det skyldes ikke mindst fraværet af nogle af de andre store etapeløbs-specialister som bl.a. Nairo Quintana, Vincenzo Nibali og Chris Froome. De største udfordrere i årets udgave forventes derfor at blive Richie Porte og Uran Uran. Contador vandt Giroen i både 2008 og 2011, men blev dog frataget den seneste sejr i den lyserøde trikot pga. den noget så berygtede bøf-skandale. I år stiller Tinkoff-Saxo med et brølstærkt hold med gode løjtnanter i Michael Rogers, Ivan Basso og Roman Kreuziger, så det er svært at se, hvem der skal true den lille spanske klatrer.

Giro d’Italia køres i perioden 9. maj til og med 31. maj 2015. Du kan følge Giroen dagligt på enten TV2 eller Eurosport.

Opret konto hos Unibet og spil på masser af væddemål i Giro d’Italia