Få cashback ved straffespark i El Clásico

Få op til 400 kr. i cashback på El Clasico i mellem FC Barcelona og Real Madrid

Søndag aften står den på et af verdens mest prestigefulde opgør, når El Clásico – opgøret mellem FC Barcelona og Real Madrid – står på Camp Nou i Cataloniens hovedstad. Unibet er klar med et lækkert cashback-tilbud på den spanske storkamp. Få 400 kr. refunderet på tabte væddemål på tre udvalgte væddemålstyper, hvis der falder et straffespark. Der er ingen gennemspilskrav på de refunderede midler.

Der er faldet fem straffespark i de seneste syv El Clásico-opgør, så det er bestemt ikke utopi at denne udgave også byder på et spark fra 11-meter-pletten. Det er rækkens suverænt to bedste mandskaber der mødes, og vinderen står rigtigt godt i kampen om det spanske mesterskab.

Sådan får du cashback på El Clásico

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede er kunde kan du blot springe videre til næste punkt.
  • Log ind på din konto og sæt et spil på El Clásico på op til 400 kr. Du må maksimalt spille for 400 kr. på dit bet.
  • Bliver der dømt et straffe i kampen, så får du din indsats – op til 400 kr. – refunderet på tabte bets på følgende tre væddemålsvarianter: Korrekt resultat, Halvleg/Fuldtid og Første/Sidste målscorer.

Få 400 kr. cashback på El Clásico her

Det med småt

  • Tilbuddet gælder kun på spil placeret på El Clásico; Barcelona-Real Madrid søndag d. 22. marts 2015 kl. 21.00.
  • Refunderingen vil være på din Unibet-konto senest 48 timer efter kampen.
  • Korrekt resultat, Halvleg/Fuldtid, Første og sidste målscorer pre-match spil vil tælle med i tilbuddet.
  • Selvmål tæller ikke som målscorer.
  • Refunderet indsats har ingen omsætningskrav og kan udbetales med det samme.

El Clásico – odds

Hjemmeholdet FC Barcelona er pæne favoritter her godt en uge før kampstart, og Messi & co. giver således ikke engang pengene to gange igen. Der er en god chance for at oddsene justeres en del i løbet af ugen. Bl.a. vil oddssætterne gerne lige have Barcas Champions League-kamp imod Manchester City onsdag aften med i ligningen før der for alvor sker ændringer. Real Madrid har virket ganske usikre imod Athletic Bilbao og Schalke 04, mens man i sejren over Levante igen viste flotte takter.

Cashback når Barcelona og Real Madrid mødes i El Clasico

El Clásico – indbyrdes opgør

Gæsterne fra Real Madrid har vundet de seneste to indbyrdes opgør, men ellers plejer det nu at være ganske lige. Kampene er altid højdramatiske og vi kan helt sikkert forvente mål, kort, dramatik – og ja måske også et straffespark. Hele 15 af de 16 seneste opgør er endt med over 2.5 mål, og der er da også kun odds 1.42 at hente på minimum tre mål i dette El Clásico.

El Clasico: Barcelona-Real Madrid indbyrdes opgør

El Clásico mellem FC Barcelona og real Madrid spilles søndag d. 22. marts kl. 21.00 og sendes direkte på Canal 9. Folk der ikke kan se Canal 9 kan streame kampen live og ganske gratis på Unibet. Det kræver blot, at man har en konto med penge på.

Læs vores anmeldelse af Unibet

Læs om Unibets velkomstbonus på 1.000 kr.

Bliv kunde og få gratis spil på mobilen

Opret konto hos Unibet og oplev markedets største udvalg af tilbud