Champions League er tilbage

Champions League er tilbage - se de bedste tilbud og konkurrencer her

Champions League er tilbage, og der er som altid lagt op til et hav af spændende kampe i fodboldens ypperste klasse. Vi guider dig til de bedste tilbud og konkurrencer.

[divider]Overtidsforsikring[/divider]

Overtidsforsikring på alle Champions League-kampe

Træt af at der bliver scoret i overtiden? Unibet kommer dig til undsætning med overtidsforsikring på samtlige Champions League-kampe i denne sæson. Unibet refunderer alle tabende pre-match spil op til 750 kr. på nedenstående fire væddemålstyper. Konceptet er ganske simpelt – du får din indsats refunderet på tabende bets, hvis der bliver scoret i overtiden. Du skal tilmelde dig kampagnen inde på Unibets hjemmeside for at kunne drage nytte af tilbuddet.

  • Resultatet (korrekt score)
  • Halvleg/Fuldtid (kombinationsspil mellem udfaldet af begge halvlege)
  • Første Målscorer
  • Sidste Målscorer

Den returnerede indsats er ikke underlagt nogen gennemspilskrav, så det er cool cash du får tilbage. Læs mere om overtidsforsikring her.

Overtidsforsikring - få op til 750 kr. retur hvis en scoring i overtiden ødelægger dit spil

Tilmeld dig overtidsforsikring hos Unibet

[divider]Second Chance[/divider]

Second Chance på udvalgte Champions League-kampe

NordicBet er på banen med en række “Second Chance”-tilbud på Champions League. Første tilbud gælder for kampen Bayern München – Manchester City, som spilles på Allianz Arena onsdag aften. Bliver der scoret minimum fire mål i kampen, så refunderes tabende bets på nedenstående markeder. Du kan få op til 500 kr. refunderet – og din refundering er ikke underlagt nogen gennemspilskrav.

  • Første målscorer
  • Korrekt resultat (ciffertips)
  • Halvleg/fuldtid
  • Stilling efter 1. halvleg

Få second chance på Champions League med NordicBet - op til 500 kr. retur

Få Second Chance hos NordicBet

[divider]Risikofrit spil på mobilen[/divider]

Risikofrit 100 kr. spil på mobilen

Unibet tilbyder alle der endnu ikke har spillet via mobilen et 100 kr. risikofrit spil på mobilen. Tilbuddet kan naturligvis også benyttes på Champions League-kampene. Unibet tilbyder en rigtig lækker mobil-app, så hvis du endnu ikke har sat et spil hos markedets måske bedste spiludbyder på mobilen er det nu du bør slå til. De 100 kr. udbetales som bonuspenge og er underlagt gennemspilskrav. Læs mere om det risikofrie mobilspil her.

Få 100 kr. risikofrit mobilspil hos Unibet

Få et 100 kr. risikofrit spil på mobilen her

[divider]50 kr. freebet på Oddset [/divider]

50 kr. freebet på Oddset

Danske Spil markerer at Champions League er tilbage i fulde omdrejninger ved at tilbyde alle kunder et 50 kr. freebet. Det eneste du skal gøre er at sætte et væddemål til 50 kr., og så får du et freebet oven i hatten. Se bonuskode og læs mere om tilbuddet her.

50 kr freebet hos Danske Spil

Få et 50 kr. freebet her

[divider]Champions League Manager[/divider]

Champions League Manager

Champions Manager er navnet på Danske Spils store gratis drømmeholds-konkurrence. Du får 50 fiktive millioner, og så gælder det om at sætte det stærkeste hold. Messi, Ronaldo, Zlatan, Neymar, Diego Costa – hvem skal man dog tage oppe i front? I løbet af spillet kan du foretage udskiftninger på dit hold, og dermed justere din holdopstilling i forhold til formkurver, skader, karantæner og kampprogram. Spørgsmålene er mange, og det er netop charmen ved drømmehold-spillet fra Danske Spil. Det er gratis at deltage når du har en Danske Spil-konto, og der er masser af kontanter og gavekort på højkant.

Deltag i det gratis Champions League Manager-spil

Opret dit Champions League Manager-hold her

[divider]Bonusoversigt[/divider]

Husk også at tjekke vores store bonusoversigt ud. Den indeholder alle tilbud fra de ti spiludbydere vi samarbejder med. Se bonusoversigten her.