Dagens bedste tilbud og bonusser

Få et overblik over dagens bedste tilbud og bonusser

I dag er en stor fodboldsøndag, og de mange spiludbydere er naturligvis på banen med en række lækre tilbud og bonusser. Se oversigten over de bedste tilbud lige her.

 

[divider]Second chance på Chelsea-Arsenal[/divider]

Chelsea-Arsenal: Få op til 500 kr. retur hvis Arsenal ikke taber

Chelsea-Arsenal er dagens helt store kamp i Premier League, og en kamp som traditionelt byder på masser af dramatik. NordicBet tilbyder “Second Chance” på kampen, hvilket betyder at du kan få op til 500 kr. retur hvis ikke Arsenal taber.

 • Opret en konto hos NordicBet. Hvis du allerede er kunde, så spring blot til næste punkt.
 • Sæt et væddemål på ét af fire følgende markeder med en indsats på op til 500 kr: Første målscorer, Korrekt resultat, Halvleg/fuldtid eller Stilling efter 1. halvleg.
 • Hvis Arsenal ikke taber, refunderes dine evt. tabte væddemål. Der er ingen gennemspilskrav på de refunderende midler.

Få second chance hos NordicBet

[divider]40 kr. freebet til alle kunder[/divider]

Sidste chance: Få et gratis 40 kr. freebet hos Oddset

Danske Spil giver til og med i dag alle kunder et gratis 40 kr. freebet. Det er ganske gratis og simpelt.

 • Opret en konto hos Danske Spil. Hvis du allerede er kunde kan du også tage imod tilbuddet – du skal blot logge ind og følge nedenstående instruktioner.
 • Log ind på din spilkonto, gå til “Min side” oppe i højre hjørne på hjemmesiden, og klik på “Oddset bonus”. Indtast bonuskoden CL40. Det er vigtigt at du aktiverer din bonus.
 • Du kan nu benytte dit 40 kr. freebet til alverdens væddemål i dag. Du beholder gevinsten/overskuddet på dit freebet.

Du kan læse mere om dette tilbud her.

Få et 40 kr. freebet her

[divider]Få cashback på FCK-Esbjerg[/divider]

100 kr. retur hvis ikke der bliver scoret mindst tre mål i FCK-Esbjerg

FCK-Esbjerg er en af hovedkampene i weekendens Superliga-runde. Hos Scandic Bookmakers tror ambassadør Stig Tøfting på mindst tre mål. Hvis plæneklipperen ikke får ret, så vanker der op til 100 kr. retur i form af en bonus.

 • Opret en konto hos Scandic Bookmakers. Hvis du allerede er kunde, så spring blot til næste punkt.
 • Spil et single-væddemål på over 2.5 mål i FCK-Esbjerg. Du skal mindst sætte 50 kr. på spillet, og du kan maksimalt få 100 kr. refunderet.
 • Skulle væddemålet gå i vasken får du din indsats – op til 100 kr. – refunderet i form af en bonus. Den skal blot gennemspilles én gang til minimum odds 1.50 før den er forvandlet til cool cash.

Få cashback på FCK-Esbjerg her

[divider]100 kr. risikofrit spil på mobilen[/divider]

Få et 100 kr. risikofrit spil på mobilen

Hvis du endnu ikke har spillet hos Unibet via mobilen, så er dette tilbud lige noget for dig. Du får simpelthen et 100 kr. risikofrit spil på mobilen.

 • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede er kunde så hop blot videre til næste punkt.
 • Log ind på din konto via mobilen eller din tablet og sæt et spil på 100 kr. Du bestemmer selv hvad du spiller på og til hvilket odds.
 • Skulle du tabe dit væddemål så refunderes din indsats op til 100 kr. i form af bonuspenge. Disse skal omsættes tre gange til minimum odds 1.40 før de er spillet fri.

Du kan læse mere om tilbuddet her.

Få et risikofrit 100 kr. væddemål til mobilen her

[divider]Få fire freebets hos Betfair[/divider]

Betfair Sportsbook byder på hele fire freebets

Betfair har netop lanceret sin desktop-version af sportsbooken. Sportsbooken er spiludbyderens traditionelle odds-produkt til folk som ikke har præference for spillebørsen. Lanceringen markeres med intet mindre end fire freebets med ganske lækre gennemspilskrav. Gennemspilskravene er absolut blandt markedets bedste tilbud lige nu.

Læs mere om de fire freebets her.

Få fire freebets hos Betfair Sportsbook her

Er du til bonusser, cashback, freebets og konkurrencer, så tjek vores store bonus-oversigt ud. Den er altid opdateret ned til sidste minut, og du finder den lige her.