Danskerdong – Få bonus når en dansker scorer

Danskerdong - få en bonus når en dansker scorer i en af de fire store ligaer

Danskerdong er et helt nyt og anderledes koncept fra spiludbyderen Betsafe. Tag de rød-hvide briller på, og hep på dansk succes i de fire store europæiske fodboldligaer Premier League, La Liga, Bundesligaen og Serie A. Spil på kampene og få en bonus på 25 kr. hver gang det lykkes en dansker at score i den udvalgte kamp. Der er særdeles fair gennemspilskrav, så det er bestemt et tilbud der er værd at tage med.

Nicklas Bendtner, Christian Eriksen og Michael Krohn-Dehli er tre af de bedste bud på danske målscorere i de fire store europæiske fodboldligaer. I en tid hvor vi ikke har så mange kompetente angribere i de store ligaer, er det ikke hverdagskost at få en dansker på måltavlen, men ikke desto mindre falder der jo et dansk mål fra tid til anden.

Danskerdong – sådan fungerer det

  • Opret en konto hos spiludbyderen Betsafe. Hvis du allerede er kunde kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Registrer dig til Danskerdong-kampagnen. Kampagnen hedder blot Danskerdong og er nem at finde på hjemmesiden.
  • Spil for min. 50 kr. på en kamp, hvor der er en dansk spiller der spiller med. Spillet skal være et 1X2-spil og sættes før kampstart.
  • Scorer en dansker i den kamp du har spillet på, vil du få 25 kr. i bonus pr. mål som spilleren scorer i kampen. Bonussen skal omsættes én gang ved odds over 1.50 på odds / livebet før den er spillet fri.

Spil på europæisk fodbold og få danskerdong her

Det med småt

  • Du må gerne kombinere dit bet med flere kampe, så længe de andre bets også er pre-match 1X2-spil.
  • Danskerdong gælder kun ift. spil på en af følgende ligaer: Premier League, La Liga, Bundesligaen og Serie A.
  • Det optjente bonusbeløb vil blive udbetalt hver onsdag inden kl. 17:00. Udbetalingen gælder for kampe spillet torsdag til og med mandag.
Lige nu: Besøg Betsafe og få en lækker 100% bonus – op til 1000 kr.