Danskerne holder med Tyskland under EM

Danskerne holder med Tyskland under EM i Frankrig

Danskerne holder med Tyskland under EM. Det er konklusionen på en en rundspørge, som Unibet har fået foretaget op til EM-slutrunden i Frankrig. Historisk set har vi altid haft et had-kærligheds-forhold til vores naboer syd for grænsen, men i de senere år har pilen peget ganske tungt på kærlighed.

”Tyskland blev verdensmestre ved at spille flot fodbold, så det er vel i grunden ikke så underligt, at mange fodboldelskere har taget dette hold til sig,” fortæller pressechef Per Marxen fra Unibet. ”Læg hertil, at interessen for Tyskland i det hele taget er stigende og vi ender op med en situation, hvor danskerne har valgt at lægge sympatien hos naboerne i syd.”

Danskerne holder med Tyskland under EM

 • Tyskland 21.7%
 • England 17.2%
 • Sverige 17.2%
 • Spanien 11.2%
 • Island 9.5%

Som det ses fører Jogi Löws tropper an på fan-barometeret foran England og vores skandinaviske naboer fra Sverige. Danskernes kærlighed til England er måske knapt så meget foranlediget af et decideret tilhørsforhold til The Three Lions, men en masse danskere følgere Premier League meget tæt, og denne interesse smitter naturligvis af på det engelske landshold. Her på redaktionen kan vi konstatere, at vores favorithold, Italien, ikke er blandt de fem mest populære hold under EM. Det er der nok også en ganske god grund til. Italien stiller op til EM med formentlig det svageste hold i flere slutrunder, og vi har det jo alle sammen lidt svært ved at holde med et tabende hold.

Spil på EM-slutrunden her

Hvordan ser danskernes ønskefinale ud?

 • Spanien – Tyskland 19%
 • England – Tyskland 16%
 • Frankrig – Tyskland 8%

I forhold til drømmefinalen, så går vores tyske venner også igen blandt de tre mest populære finaler. Drømmefinalen hedder Spanien – Tyskland, og det er desuden et ganske realistisk scenarie, da begge hold er blandt de tre store favoritter til at løbe med titlen.

Hvem tror danskerne skuffer mest ved EM?

 • England 20.2%
 • Italien 13.2%
 • Spanien 11.9%

Til trods for danskerne forkærlighed for det engelske landshold, så er det også holdet som de fleste danskere tror flopper mest under slutrunden. England har skuffet ved de seneste mange slutrunder, og holdet har notorisk svært ved at få de mange superstjerner fra Premier League til at fungere på samme hold. Støvlelandet Italien har danskerne heller ikke den store fidus til, og Antonio Conte må formentlig se frem til en svær slutrunde uden Pirlos genialiteter på et italiensk hold uden flere store spillere fra tidligere slutrunder.

Frankrig, Tyskland og Spanien er de helt store favoritter til EM-titlen hos Unibet

Danskerne holder med Tyskland, men hvem vinder sommerens helt store sportsbegivenhed? Oddssætterne hos den skandinaviske spiludbyder er ikke i tvivl. Frankrig, Tyskland og Spanien er de helt store favoritter, mens tiltroen til de resterende 21 hold er ganske begrænset.

EM-slutrunden fløjtes i gang fredag d. 10. juni og varer en måneds tid. Vær EM-klar med markedets bedste velkomstbonus fra Unibet. Læs mere om den prisvindende velkomstbonus her.

(Artikelfoto: quapan / Flickr)

Lige nu: Få et risikofrit 100 kr. spil på mobilen hos populære Unibet