De bedste tilbud på Champions League fra spiludbyderne

Se ugens bedste tilbud på Champions League hos spiludbyderne

Cremen af europæisk fodbold er endelig tilbage, og spiludbyderne er naturligvis på banen med et hav af tilbud på Champions League. Se de flotte tilbud her.

De bedste tilbud på Champions League

I denne uge spilles der fire 1/8-finaler i Champions League. Tirsdag aften står den på Benfica-Zenit St. Petersborg og PSG-Chelsea. Onsdagen byder på AS Roma-Real Madrid og Gent-Wolfsburg. Spiludbyderne har rystet godteposen og er klar med nedenstående tilbud på Champions League.

[divider]NordicBet[/divider]

Risikofrit 100 kr. livespil på Champions League

Spiludbyderen NordicBet er klar med et tilbud, som minder meget om ovenstående tilbud. Spil 100 kr. pre-match på en vilkårlig Champions League-kamp, og få et risikofrit livespil på en CL-kamp. Hvis du vinder dit risikofrie livespil vil du få udbetalt overskuddet (altså ikke indsatsen). Overskuddet skal omsættes tre gange til min. odds 1.50. Tilbuddet fra NordicBet er knapt så godt som ovenstående tilbud, men det er bestemt ganske fint.

Læs mere om et risikofrit 100 kr. livespil på Champions League

Gå direkte til spiludbyderen her

 

[divider]Unibet[/divider]

Få forhøjede odds på Champions League

Unibet er tirsdag og onsdag klar med forhøjede odds på Champions League. Du kan i dag tirsdag få odds 2.10 på at Paris SG går videre i opgøret imod Chelsea. Det ordinære odds er blot 1.62. Onsdag kan du få odds 1.40 på at Real Madrid til at gå videre på bekostning af AS Roma (ordinært odds: 1.18). Det tilbud synes vi at der er kæmpe værdi i, så det skal helt sikkert spilles.

Læs mere om forhøjede odds på Champions League

Gå direkte til spiludbyderen her

 

[divider]Scandic Bookmakers[/divider]

Dobbelt-op på første målscorer i PSG-Chelsea

Den skandinaviske spiludbyder Scandic Bookmaker er klar med lidt ekstra lir på tirsdagens storkamp på Parc des Princes i Paris mellem PSG og Chelsea. De lægger simpelthen 100% oveni din gevinst på “Første målscorer”-spillet. Du kan få op til 1.000 kr. ekstra i gevinst. Ekstragevinsten er underlagt følgende gennemspilskrav: tre gange til min. odds 1.50. Zlatan Ibrahimovic er naturligvis favorit til at score først, men der er måske alternativer der frister lige så meget? Hvad siger du til odds 8.00 på Diego Costa eller 12.00 på Eden Hazard?

Få dobbelt-op på første målscorer i PSG-Chelsea

Gå direkte til spiludbyderen her

[divider]Betfair Sportsbook[/divider]

Gæt en hændelse i PSG-Chelsea og vind et 250 kr. freebet

Betfair Sportsbook er klar med et lille lækkert add-on til PSG-Chelsea-kampen. Gæt en kamphændelse, sæt et spil på et af følgende markeder; “ciffertip”, “ciffertip – når som helst”, “første målscorer”, “sidste målscorer eller “når som helst målscorer”. Hvis dit gæt på kamphændelsen er korrekt, får du din indsats tilbage som et freebet – op til 250 kr. Kamphændelserne du kan vælge i mellem er:

  • PSG vinder og begge hold scorer
  • Chelsea scorer 2+ mål
  • PSG vinder begge halvlege
  • Chelsea kommer foran 1-0
  • Kampen ender uafgjort

Dette tilbud kører spiludbyderen Betfair Sportsbook i øvrigt også i forbindelse med AS Roma-Real Madrid.

Vind et 250 kr. freebet ved at gætte en kamphændelse

 

[divider]888sport[/divider]

50 kr. bonus ved at spille på Champions League

888sport er klar med et tilbud om 50 kr. i bonus. Spil for mindst 50 kr. på tirsdagens OG onsdagens CL-kampe, og få en 50 kr. bonus på torsdag. Du bestemmer selv om du vil spille pre-match eller live. 50 kr.-bonussen kan du passende benytte til at spille på Europa League-opgøret FC Midtjylland-Manchester United på torsdag. Bonussen skal gennemspilles seks gange til min. odds 1.50 før den er spillet fri. Det er bestemt ikke ugens bedste tilbud på Champions League pga. de lidt sløje gennemspilskrav, men det er trods alt også næsten gratis at få bonussen.

Få 50 kr. bonus ved at spille på Champions League

 

[divider]Betfair Sportsbook[/divider]

NYE KUNDER: Få gigantiske odds på PSG og Real Madrid

Betfair Sportsbook er klar med et rigtigt godt tilbud til alle nye kunder. Få gigantiske odds på to udvalgte Champions League-kampe. Tirsdag kan du få odds 5.00 på at PSG slår Chelsea i det spændende opgør i Paris. Det regulære odds er blot 1.70. Onsdag kan du få imponerende odds 6.00 på en Real Madrid-sejr i Rom. Det regulære odds er 1.83. Du kan maksimalt sætte 100 kr. på det boostede odds, men til gengæld får du din indsats retur som et freebet hvis væddemålet kikser. Der er dermed tale om et særdeles flot tilbud fra Betfair Sportsbook. Du skal benytte sportsbooken og ikke spillebørsen – og husk at de to tilbud også berettiger til 1.000 kr. i freebets.

Få odds 5.00 på Paris Saint-Germain imod Chelsea

Få odds 6.00 på Real Madrid imod AS Roma

(Artikelfoto: Aleksandr Osipov /Flickr)

Besøg Bet365 og få ugens bedste bonustilbud: 250 kr. live-freebet