Deltag gratis i NFL Manager-spil

Deltag gratis i Danske Spils store NFL-managerspil: Football Manager

NFL-sæsonen starter i nat, så det er ved at være sidste chance for at sætte sit NFL Football Manager-hold hvis man vil være med fra begyndelsen.

Natten til fredag sparkes den nye NFL-sæson endeligt i gang, og det sker naturligvis med et brag af en kamp. De forsvarende mestre fra Seattle Seahawks tager imod en af de andre titelkandidater Green Bay Packers. Åbningskampen markerer naturligvis også starten på den nye sæson af NFL-Managerspillet fra Danske Spil. Det er gratis at deltage i Football Manager-spillet, og hvorfor ikke tilføje lidt ekstra spænding til de i forvejen nervepirrende NFL-kampe?

Sådan deltager du gratis i årets NFL Manager-spil

  • Opret en konto hos Danske Spil. Hvis du allerede er kunde, så spring blot videre til næste punkt.
  • Gå til Oddset > Managerspil > Opret hold.
  • Du har 50 mio. kr. at handle for, og skal købe ti spillere samt ét hold.

Reglerne er ganske simple. Det gælder om at få sat et slagkraftigt hold af spillere, som dels spiller kampene, dels optjener masser af point. Konkurrencen løber til og med slutningen af den regulære sæson (regular season), og det er naturligvis holdet med størst værdi til slut der vinder spillet. Undervejs er der lagt konkurrencer ind i hver runde, og der er et hav af præmier på højkant. Du kan bl.a. vinde en NFL-tur til London, masser af kontanter og diverse abonnementer.

Deltag gratis i Danske spils NFL drømmehold

Som noget nyt kan du tilmed spille med i NFL Football Manager fra en mobil enhed. Spillet kan du derfor tilgå uanset om du sidder på en computer, iPhone, iPad eller Android-mobil.

Spil NFL Football Manager på mobilen

NFL odds fra Danske Spil

De to største favoritter til årets Vince Lombardi-trofæ er ikke overraskende de to finalister fra sidste sæsons Super Bowl; Denver Broncos og Seattle Seahawks. Kan Peyton Manning og co. hive endnu en fantastisk sæson op af hatten, eller bliver det igen Russell Wilson og Seattle der løber med titlen? Hvad med Tom Brady og New England Patriots? 49ers og super-quarter backen Colin Kaepernick vil formentlig også blive løftet af deres splinternye hjemmebane, så der er mange gode hold i spil til titlen i år.

NFL odds fra Danske Spil

Deltag i NFL Football Manager-spillet her

Læs vores anmeldelse af Oddset

Få 500 kr. i velkomstbonus på Oddset

Opret en konto hos Danske Spil

Besøg Oddset / Danske Spil og få en lækker 100% bonus op til 500 kr.