Deltag i DM i Oddset 2015

Deltag i DM i Oddset 2015 og vind en plads på Verdens Bedste Fodboldrejse

DM i Oddset 2015 er netop begyndt, og frem til d. 3. december kan man dagligt vinde en plads på Verdens Bedste Fodboldrejse. Der er i alt 30 pladser på højkant, så du har masser af chancer for at vinde en uforglemmelig rejse med bl.a. tre europæiske fodboldkampe på programmet. Det er som altid Danmarks største spiludbyder, Danske Spil, som er den glade arrangør af konkurrencen. Læs mere om hvordan du deltager i en af markedets største og dyreste kampagner.

Derfor skal du deltage:

  • Det er gratis at deltage
  • Vind hver eneste dag – helt frem til den 3. december
  • Kom med på Verdens Bedste Fodboldrejse (der er 30 pladser på højkant)
  • Spar freebet-kroner op til din spillekonto hver dag

Sådan deltager du i DM i Oddset 2015

  • Opret en konto hos Danske Spil. Hvis du allerede er kunde hos spiludbyderen, kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Gå til kampagnesiden for konkurrencen. Du kan ikke undgå at støde på konkurrencen inde på spiludbyderens hjemmeside. Du skal tilmelde dig. Du kan gøre det via e-mail eller via Facebook-login. Sidstnævnte er klart det nemmeste. Der bliver ikke slået noget op på din væg, så du kan være ganske tryg ved denne form for tilmelding.
  • Hver dag skal du spille på en kupon som du skal sammensætte af en eller flere kampe fra en liste på i alt 25-30 kampe. Den spiller, som opnår flest point den givne dag, vinder dagspræmien – altså en plads på Verdens bedste Fodboldrejse. Point er de pågældende odds, der går hjem, for de valgte kampe lagt sammen. Ender flere spillere med præcis samme pointantal, skal disse spillere ud i en speciel runde, som afgøres to dage senere.
  • Hver gang et væddemål går hjem, sættes 1 kr. ind på din freebet-konto, som udbetales i form af et freebet til Oddset. Disse freebet-kroner kan du benytte dagen efter hele konkurrencen er slut – dvs. fra d. 4. december.

Deltag i DM i Oddset 2015 her

Optjen freebet-kroner i DM i Oddset

Deltag i DM i Oddset 2015 her

Konkurrencen løber indtil d. 3. december, og der er dermed masser af chancer for at vinde en af de 30 lukrative pladser på Verdens Bedste Fodboldrejse.

Deltag i konkurrencen om en plads på Verdens Bedste Fodboldrejse