Dobbelt-op på første målscorer i PSG-Chelsea

Spil på første målscorer i PSG-Chelsea - måske bliver det Zlatan?

Tirsdag aften tørner Paris Saint-Germain og Chelsea sammen i 1/8-finalen i Champions League. Spiludbyderen Scandic Bookmakers er klar med et lille tilbud, som kan spice den spændende kamp på Parc des Princes endnu mere op. Spil minimum 50 kr. på første målscorer i PSG-Chelsea og få 100% oven i din gevinst som en bonus. Du kan få helt op til 1.000 kr. ekstra i gevinst.

Spil på første målscorer og få dobbelt-op

  • Opret en konto hos spiludbyderen Scandic Bookmakers. Hvis du allerede har en konto kan du blot hoppe videre til næste punkt.
  • Spil for minimum 50 kr. på første målscorer i Champions League 1/8-finalen mellem Paris SG og Chelsea. Kampen spilles tirsdag d. 16. februar 2016 kl. 20.45.
  • Vinder du på dit første målcorer-spil vinder du også 100% ekstra i gevinst. Ekstragevinsten udbetales i form af en bonus, som har følgende gennemspilskrav: tre gange til min. odds 1.50.

Det med småt

  • Ekstragevinsten er baseret på nettogevinst.
  • Maksimal ekstragevinst er 1.000 kroner.
  • Ekstragevinsten skal gennemspilles tre gange til min. odds 1.50 før den kan udbetales.
  • Spil der lukkes via “luk væddemål”-funktionen er ikke gældende for dette tilbud.

Odds på første målscorer i PSG-Chelsea

Spil på første målscorer i PSG-Chelsea og få dobbelt-op

Det er ikke overraskende den svenske superangriber Zlatan Ibrahimovic, som er favorit til at blive første målscorer. Svenskeren har haft en flot sæson i det franske, og det store spørgsmål er nu hvordan han og PSG står i forhold til et stort europæisk mandskab. Det er ikke nogen hemmelighed, at den franske Ligue 1 ikke holder samme niveau som f.eks. Premier League, og selv om PSG dominerer stort i den franske liga, så venter der tirsdag en langt stærkere modstander.

De to hold må snart være vant til at møde hinanden. Det er tredje sæson i streg, at de to hold ramler ind i hinanden i knockout-fasen i Champions League. Sidste år kunne den franske hovedstadsklub trække sig sejrrigt ud af den match-up.

PSG-Chelsea spilles tirsdag d. 16. februar kl. 20.45 og kan ses direkte på TV3+.

(Artikelfoto: Ben Sutherland / Flickr)

Besøg Scandic Bookmakers og få dobbelt op på PSG-Chelsea