Dortmund er favoritter til at hente Nicolai Jørgensen

Spil på om Nicolai Jørgensen forlader Feyenoord i sommerpausen

Nicolai Jørgensen har haft en fremragende sæson i den hollandske Eredivisie med både topscorertitel og mesterskab. Derfor er der naturligvis en del europæiske storklubber, som slikker sig om munden i forhold til at købe den dygtige dansker fri i sommerpausen. Tyske Borussia Dortmund er lige nu favoritter til at hente Nicolai Jørgensen, hvis man skal tro spiludbyderen NordicBet.

De seneste fem år i træk er topscoreren i den hollandske liga skiftet til en af de store ligaer sæsonen efter. Thomas Tuchels Borussia Dortmund er det bedste bud på en arbejdsgiver til Nicolai Jørgensen, hvis man ser bort fra at danskeren naturligvis spås at blive i Rotterdam-klubben.

Nicolai Jørgensen har før slået sine folder i den tyske Bundesliga – dog uden den helt store succes. Han spillede i perioden 2010-12 i Leverkusen – og var også udlejet til Kaiserslautern. Siden da har den danske angriber gjort en flot figur i den hjemlige Superliga med masser af mål for FC København og landsholdsudtagelse til følge. 21 mål og 11 assists i den netop overståede hollandske sæson vidner om en kanonsæson for den 26-årige dansker, og det er ikke utænkeligt at en europæisk storklub slår til i transferperioden – akkurat som de har for vane at hente topscoreren fra Æresdivisionen.

”Kigger man på de seneste fem sæsoners topscorer i den hollandske liga, så er de alle skiftet til en af de store ligaer sæsonen efter. Nicolai Jørgensens spillestil passer godt til Dortmund, og han kender Bundesligaen fra sit ophold i Kaiserslautern. Derfor ser vi umiddelbart den tyske storklub som en realistisk destination”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm og fortsætter:

”Meget taler dog også for, at Jørgensen snupper endnu en sæson i Feyenoord. Klubben skal spille Champions League, og han er fast mand i startopstillingen. Det sidste er vigtigt i forhold til det danske landshold.”

Dortmunds potentielle interesse for Nicolai Jørgensen mindskes utvivlsomt ikke af, at klubbens topscorer Pierre-Emerick Aubameyang på ugentlig basis sættes i forbindelse med alle de store klubber og lukrative aftaler i Kina. Der er ingen tvivl om, at hvis Aubameyang smutter skal Ruhr-klubben ud på transfermarkedet og hente en erstatning.

De seneste sæsoners topscorer i den hollandske liga er alle solgt til udlandet:

2016: Vincent Janssen, AZ Alkmaar til Tottenham
2015: Memphis Depay, PSV Eindhoven til Manchester United
2014: Alfred Finnbogason, Heerenveen til Real Sociedad
2013: Wilfred Bony, Vitesse til Swansea
2012: Bas Dost, Heerenveen til Wolfsburg

Spil på om Nicolai Jørgensen skifter klub i sommerpausen

Hvor spiller Nicolai Jørgensen i næste sæson?

Feyenoord                          1,15

Borussia Dortmund             7,50

Lazio                                   8

Everton                               10

Sevilla                                 14

RB Leipzig                          15

Monaco                               15

Southampton                      25

Atletico Madrid                    35

Du finder spillet på NordicBet under “Fodbold” og “Transfer marked”. Spillet på Nicolai Jørgensens fremtid er naturligvis ikke det eneste som spiludbyderen har på paletten i dette transfervindue. Du kan også spille på hvem der bliver ny træner for henholdsvis Arsenal og FC Barcelona. Stor spænding er der også omkring Alexis Sanchezs fremtid som Gunner, mens både Christian Eriksen og Kasper Schmeichel forventes at blive i henholdsvis Tottenham og Leicester City. Se alle spillene på NordicBets hjemmeside.

Er du til velkomstbonusser, så er NordicBet et godt bud på en spiludbyder, hvor du kan få en god start. Du kan lige nu hente en 100% velkomstbonus op til 2.000 kr. Gennemspilskravene er seks (6) gange bonus til minimum odds 1.50. Det placerer tilbuddet i den absolut pæneste ende af markedet. Som noget nyt skal du spille bonussen igennem på en mobil enhed – men det ændrer ikke så meget. Læs alt om spiludbyderens bonus lige her. Du kan også tjekke alle bonusser ud i vores bonusoversigt.

(Artikelfoto: NordicBet)

Besøg NordicBet og få lækker 100% velkomstbonus – op til 2.000 kr.