Spil på e-sport og vind tur til Dreamhack Winter

Spil på e-sport og vind tur til Dreamhack Winter

Spil på e-sport hos Oddset og vind en fed tur til Dreamhack Winter i Jönköping i Sverige. Dreamhack Winter er verdens største digitale festival/LAN-Party og et sandt mekka for fans af e-sport. Danske Spil sender fem vindere samt ledsagere til den populære begivenhed, og reglerne i konkurrencen er yderst simple.

Sådan deltager du i konkurrencen om en tur til Dreamhack Winter

  • Opret en konto hos Danske Spil. Hvis du allerede er kunde, så spring blot videre til næste punkt.
  • Log ind på din Danske Spil-konto, gå til Oddset-sektionen og sæt et spil på e-sport. Væddemålet skal være på minimum 10 kr.
  • Du optjener et lod til lodtrækningen for hver vindende kupon indeholdende et e-sport væddemål til 10 kr. Spiller du for f.eks. 100 kr. optjener du ti lodder.

Det med småt

  • Konkurrencen løber ml. 17. september – 19. oktober.
  • Der trækkes lod om fem ture til Dreamhack Winter med ledsager. Præmien består af transport, billet og hotelophold. Transporten foregår i selskab med Copenhagen Wolves.
  • Hvis du kombinerer dit e-sport væddemål med andre sportsgrene, så behøver kun e-sport-væddemålet at være korrekt for at tælle.

Dreamhack-eventet fylder 20 år i 2014, og er i dag verdens største digitale festival / LAN-party. Mere end 25.000 deltagere forventes at deltage i årets begivenhed, som løber af stablen sidst i november. Hvis du også er vild med League of Legends, StarCraft II, Counter-Strike m.fl., så er eventet i det svenske helt sikkert noget for dig. Læs mere om Dreamhack Winter her.

Spil på e-sport her

E-sport odds fra Danske Spil

Danske Sppil tilbyder altid et stort udvalg af odds på e-sport

Læs vores anmeldelse af Oddset

Få 500 kr. i velkomstbonus på Oddset

Opret en konto hos Danske Spil

Besøg Oddset / Danske Spil og få en lækker 100% bonus op til 500 kr.