Eksperttip: Få mål i Manchester-derby

Eksperttip til Manchester-derby mellem Manchester United og Manchester City

Eksperttipper Brian Laudrup er klar med tre bud på gode spilfiduser til weekenden. Denne weekend byder på masser af spændende fodbold-action fra de store europæiske ligaer og specielt ét opgør tiltrækker sig opmærksomheden; Det vitale Manchester-derby mellem Manchester United og Manchester City. Brian Laudrup tipper få mål i lokalopgøret på Old Trafford.

Tottenham – Aston Villa

Tottenham-Aston Villa odds fra Unibet

Brian Laudrup: “Dansk duel mellem Christian Eriksen og Jores Okore, men nok endnu vigtigere hvordan Tim Sherwood får sat sit hold op mod hans gamle arbejdsgiver. Han har i hvert fald fået liv i Christian Benteke, så Villa igen er begyndt at score mål. Bortset fra at Tottenham spillede 0-0 mod Burnley senest, er der som regel garanti for mål fra deres side – og i øvrigt også for, at de lukker en del ind selv. Hugo Lloris er tvivlsom til det sidste med en skade og hvis Spurs oven i købet må undvære deres klassekeeper, har jeg i grunden svært ved at se, hvordan de skal kunne holde Villa fra fadet. Modsat er der altså gået seks mål ind i de seneste to kampe, så jeg ser heller ikke Villa kunne holde nullet på White Hart Lane”.

Tottenham-Aston Villa spilles lørdag d. 11. april kl. 16.00 og kan ses direkte på 6’eren.

Spilforslag: Begge hold scorer/Ja – 1.75

Spil på Tottenham-Aston Villa her

Manchester-derby: United – City

Odds på Manchester-derby mellem United og City

Brian Laudrup: “Top- og lokalopgør i én og samme kamp. Og med to hold, hvis formkurver peger i hver sin retning. United har med både godt spil og gode resultater, nu har overhalet bysbørnene fra City i tabellen og Citizens er nu pludselig i fare for at misse den direkte CL-plads, hvis den dårlige stime fortsætter. Endnu et nederlag, og vi kan tale om akut krise. Der er med andre ord mere end blot håneretten på spil her. City skal have bremset det frie fald, mens United sikkert vil være godt tilfredse med at bevare status quo i toppen. Og selvom United har hjemmebane, tvivler jeg på, at Louis van Gaals tropper vil komme stormende fra første fløjt, ligesom City nok koncentrere sig om at lukke af. Det kan derfor hurtigt blive en taktisk affære, hvor det kommer til at handle om at undgå for mange blottelser”.

Det højdramatiske Manchester-derby mellem United og City spilles søndag d. 12. april kl. 17.00 og kan ses direkte på TV3 Sport 2.

Spilforslag: Under 2,5 mål – 1.98

Spil på Manchester United-Manchester City her

AaB – FC Midtjylland

AaB-FC Midtjylland odds fra Unibet

Brian Laudrup: “Måske den mest spændende kamp i denne Superliga-runde. Og mens FCM har fået anfører Bak tilbage, er AaB uden en karantæneramt Rasmus Würtz. Det kan godt komme til at koste dyrt mod Ulvenes skarpe offensiv, hvor især Martin Pusic jo er helt ovenpå efter sit hattrick i Esbjerg.  Om det så rækker til sejr i Aalborg er en anden sag, for selvom FCM senest vandt det indbyrdes møde i Herning, var der altså gået tre AaB-sejre forud. På forhånd vil FCM sikkert være tilfredse med at hente en enkelt point i Aalborg, men jeg føler mig i grunden overbevist om, at vi slet ikke kan undgå at få en kamp, hvor FCM vil komme marcherende og AaB slå til på kontraangreb. I Esbjerg var FCM foran 2-0, men lukkede på under et kvarter hjemmeholdet ind i kampen igen og kan takke Pusic for, at det alligevel blev til point. Jeg tror ikke, at de holder AaB fra at score på hjemmebanen, men at vi også kommer til at se kvaliteterne i FCM’s offensiv”.

AaB-FC Midtjylland spilles søndag d. 12. april og kan ses direkte på Canal 9.

Spilforslag: Begge hold scorer/Ja – 1.85

Spil på AaB-FC Midtjylland her

Opret konto hos Unibet og få Brian Laudrups spiltips gratis hver uge