Eksperttip til Tottenham-Liverpool

Brian Laudrup tipper Tottenham-Liverpool og to andre af weekendens fiduser

Weekenden byder på masser af europæisk topfodbold, og landsholdslegenden Brian Laudrup er igen klar med tre spændende bud på ugens bedste spilforslag. Lørdag står den bl.a. på storkamp i Premier League, når White Hart Lane lægger græs til Tottenham-Liverpool. Laudrup den yngre er overbevist om, at kampen mellem Christian Eriksens Spurs og Klopps Liverpool byder på mindst tre mål. Se eksperttipperens tre bedste bud på en fidus til weekenden.

Tottenham–Liverpool

Tottenham-Liverpool odds fra Unibet

Brian Laudrup: “Klopp-maniaen når sit første højdepunkt, når The Reds møder formstærke Spurs på White Hart Lane. Og det er en modstander som Liverpool i den grad har haft krammet på, over de seneste sæsoner – senest med hele fem sejre på stribe. Men efter en go nyhed, kommer der som regel nogle dårlige – og med Danny Ings og Joe Gomez ude for resten af sæsonen, har Klopp med et mistet et par vigtige alternativer. Ikke desto mindre tror jeg vi an se frem til en meget underholdende start på Premier League-weekenden, for det er to hold, der står godt til hinanden og der er traition for mange mål, når de mødes. Liverpool har scoret mindst tre gange, i de seneste tre indbyrdes opgør og med Eric Dier i karantæne, er Tottenhams forsvar endda svækket betragteligt. Den aktuelle form siger nok, at Tottenham omsider får brudt den dårlige stime mod Liverpool, men jeg er overbevist om, at Jürgen Klopp gerne vil sende et offensivt signal fra første kamp, så vi kommer til at se et aggressivt Liverpool-mandskab her.”

Spilforslag: Over 2,5 mål – 1.82

Tottenham-Liverpool spilles lørdag d. 17. oktober kl. 13.45 og kan ses direkte på 6’eren.

Spil på Tottenham-Liverpool

Werder Bremen–FC Bayern München

Werder Bremen-FC Bayern München odds fra Unibet

Brian Laudrup: “Engang var det et jævnbyrdigt topbrag, når Werder mødte Bayern. Det er det ikke længere, for i de sidste indbyrdes møder, har Bayern uddelt tæsk efter behag og det har ikke været udsædvanligt at se sydtyskerne vinde med både 6-0 og 7-0. Werder skal håbe på, at den kommende uges CL-kamp mod Arsenal, fylder så meget hos Bayern, at de vælger at spare spillere med småskavanker – og måske endda give Robert Lewandowski en pause efter landskampene, så han er frisk til CL. Men Bayern kan med den 9.sejr i træk sætte (endnu) en Bundesligarekord – og jeg tror i grunden, at det er rigelig motivation til endnu engang at træde på speederen. Uanset om Bayern sparer stamkræfter, er de ganske enkelt klasser over Bremen, der er langt fra fordums styrke. Så set med danske briller, bliver det en meget travl eftermiddag for Werders danske forsvarschef Jannik Vestergaard.”

Spilforslag: Over 3,5 mål – 2.05

Werder Bremen-Bayern München spilles lørdag d. 17. oktober kl. 15.30 og kan ses direkte på Eurosport Danmark.

Spil på Werder Bremen-Bayern München

Inter–Juventus

Inter-Juventus odds fra Unibet

Brian Laudrup: “Efter en super start på sæsonen virker Inter som et hold, der er gået en smule i stå, mens Juventus – bortset fra et smalt nederlag til Napoli – virker til at være kommet tilbage i sporet. Så selvom det er Inter, der har hjemmebane, vil jeg umiddelbart vurdere kampen meget lige. Også fordi Juventus ikke har tabt på udebane til Inter, siden 2010. Juventus har ganske vist en CL-kamp mod M’Gladbach i den kommende uge, men i Italien er Scudettoen som bekendt vigtigst, så det primære fokus ligger her. Selvom Inter lige nu indtager 2.pladsen i Serie A, har det ikke ligefrem været sprudlende fodbold, de har budt på. Men det kræver som bekendt også noget, at kunne køre 1-0-sejre hjem. Som jeg er det, kan begge hold i grunden leve helt fint med en pointdeling: Inter vil bevare sin topplacering og Juventus bevarer den stabilitet, der stille og roligt bringer dem opad i tabellen.”

Spilforslag: X – 3.20

Inter-Juventus spilles søndag d. 18. oktober kl. 20.45 og kan ses direkte på TV3 Sport 2.

Spil på Inter-Juventus her

(Billede: Rory / Flickr)

Spil på Christian Eriksens Tottenham imod Jürgen Klopps Liverpool