Optakt og eksperttips til to topkampe

Optakter og eksperttips til to af weekendens topkampe

De faste Unibet-eksperter med Brian Laudrup i spidsen er klar med optakter og spilforslag til to af weekendens største fodboldbrag i europæisk fodbold. Der er naturligvis tale om de to topkampe; Real Madrid-Valencia og Chelsea Liverpool i henholdsvis La Liga og Premier League.

 

Real Madrid – Valencia

Topkamp i Spanien; Real Madrid-Valencia

Brian Laudrup: “Det er en svær modstander der kommer til Bernabeu på et yderst ubelejligt tidspunkt, da Real jo skal forsøge at hente 1-2 mod Juventus i den kommende uges CL-opgør. Selvom Real tog en flot skalp i Sevilla i sidste weekend, er det altså et af de bedst forsvarende hold, der kommer til Madrid nu. Valencia har kun lukket ét mål mere ind end de højt besungne forsvarseksperter fra Atlético. Og da Valencia ikke spiller EL, er de desuden veludhvilede og har kunnet koncentrere sig fuldt og helt om dette opgør. Med tanke på, at Real uden den skadede Modric og med den formsvage Bale, undertiden spiller ret fantasiløst, kan det godt blive en af de kampe, hvor madrilenerne får svært ved at dirke et godt forsvar op. Så oddset på sejr til Real er simpelthen for lavt, når man tager i betragtning hvor gode Valencia reelt er – og naturligvis at der venter en CL-kamp på onsdag. Hvis Ancelotti skal vælge, vil han nok helst gå efter at blive det første hold, der genvinder CL-titlen, frem for at håbe på at kunne indhente Barcelona i ligaen. Jeg synes derfor, at værdien ligger i at spille på, at Valencia får et resultat med hjem fra hovedstaden”.

Spilforslag: X2 – 2.90

De tre andre Unibet-eksperter Mikkel Bischoff, Per Marxen og Anders Sigdal er også klar med optakt og deres bud på de to topkampe i henholdsvis La Liga og Premier League.

Real Madrid-Valencia optaktsvideo

Real Madrid-Valencia spilforslag

Real Madrid-Valencia spilles lørdag d. 9. maj kl. 20.00 og kan ses direkte på Canal 9. Kampen kan også streames ganske gratis på Unibet og Bet365.

Spil på Real Madrid-Valencia her

Chelsea – Liverpool

Odds på topkampe i henholdsvis Premier League og La Liga

Brian Laudrup: “Chelsea er mestre og har reelt ikke noget at spille for, mens Liverpool stadig har en lille chance for at indhente Manchester United på 4.pladsen. Netop fordi Chelsea-spillerne har fået lov til at fejre mesterskabet det meste af ugen, er oddset på hjemmesejren usædvanligt højt, men det skal man ikke lade sig narre af. For Liverpool er ikke automatisk blevet et bedre hold, selvom Chelsea ikke har noget på spil. Liverpool har hele sæsonen haft svært ved at score mod hold der pakker sig og Chelsea er med afstand det hold, der er bedst til at forsvare. Og jeg tror nemlig ikke, at Mourinho sender lutter reserver på banen i denne kamp. Han vil nok give nogle ikke-stamspillere chancen, men ændre grundlæggende for taktikken, vil han ikke. . Jeg tror, at vi får en tæt og intens kamp, hvor Chelsea primært vil forsvare og Liverpool mase på. Så længe Liverpool har Manchester Utd. indenfor rækkevidde, vil de give alt i sig, for at få point med hjem fra London, og jeg tror at deres motivation vil give dem det ene point i denne i kamp”.
Spilforslag: X – 3.35

Unibet-trekløveret Bischoff, Marxen og Sigdal lader naturligvis også op til dramaet på Stamford Bridge.

Chelsea-Liverpool optaktsvideo

Chelsea-Liverpool spilforslag

Chelsea-Liverpool spilles søndag d. 10. maj kl. 17.00 og kan ses direkte på TV3 Sport 2.

Spil på Chelsea-Liverpool her

Opret konto hos Unibet og få Brian Laudrups spiltips gratis hver uge