EM-tilbud: Få pengene tilbage hvis dit hold taber på straffe

Spil på EM-vinderen og få indsatsen retur hvis dit hold taber på straffe

Så er der kun en uge til det går løs ved EM-slutrunden i Frankrig. Spiludbyderen Unibet er klar med et tilbud om cashback til ganske uheldige spillere. Spil på vinderen af EM og få indsatsen retur, hvis dit hold taber på straffe. Du kan få en indsats på op til 350 kr. retur – og en evt. refundering sker naturligvis i cool cash uden gennemspilskrav.

Sådan garderer du dig imod at dit hold taber på straffe

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto hos den populære spiludbyder, kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Spil på vinderen af EM på outright-markedet (vinderspil). Indsatser på op til 350 kr. tæller med i forbindelse med dette tilbud om cashback.
  • Hvis dit hold taber på straffespark i EM-slutrunden, så får du din indsats – op til 350 kr. – refunderet. Refunderingen er i cool cash.

Få gardering på dit EM-vinderspil her

Det med småt

  • Tilbuddet om cashback gælder fra d. 28. maj indtil starten af turneringen den 10. juni.
  • Spil på placeringsmarkedet (1-4) tæller ikke med.
  • Tilbagebetalingen af indsatsen sker senest 24 timer efter kampens afgørelse har fundet sted.

Spil på EM-vinderen og få indsatsen retur hvis dit hold taber på straffe

Tre hold skiller sig ud som favoritter til at tage titlen i Frankrig. Værterne Les Bleus kommer naturligvis til at spille en hovedrolle med hjemmebanefordelen og en superstærk trup. Hvis det lykkes Pogba & co. at forhindre et andet hold i at tage trofæet med fra Paris, så får du odds 4.00 hos den skandinaviske spiludbyder. Tyskland er altid med hvor det sker, og selv om holdet måske ikke har samme kvalitet som til sidste VM, så er det stadigvæk en brølstærk trup som Jogi Löw tager med til slutrunden. Favorittrioen fuldbyrdes med Spanien, som naturligvis hører til blandt topfavoritterne.

Der er traditionelt set altid hold der taber på straffe i en slutrunde. Man kan jo nærmest ikke nævne det engelske landshold, uden at tænke på de mange nederlag i de store slutrunder. The Three Lions er blevet slået ud af de store slutrunder intet mindre end fem gange de seneste 25 år. 1990, 1998,  2004, 2006 og slutteligt i 2012. Bliver en straffesparkskonkurrence ved EM-slutrunden i Frankrig igen Englands exit?

EM-slutrunden i Frankrig føjtes i gang fredag d. 10. juni kl. 21.00 med åbningskampen mellem Frankrig og Rumænien. Kampen kan du se direkte på TV2.

Husk også at deltage i Unibets store gratis-konkurrence: EM i nul rigtige. Du kan simpelthen vinde en million danske kroner, hvis det lykkes dig at få nul rigtige på en kupon med de 36 kampe fra indledende gruppe. Læs mere om EM i nul rigtige her.

Lige nu: Få et risikofrit 100 kr. spil på mobilen hos populære Unibet