Få 200 kr. risikofrit spil på vinderen af Håndbold VM

Få 200 kr. risikofrit spil på VM-slutrunden i Qatar

Håndbold VM er over os, og det vil i de næste to uger være totalt umuligt ikke at støde på VM-slutrunden i de danske medier. Der er store forventninger til det danske hold, og det bliver spændende at se hvordan holdet reagerer med skiftet fra succesfulde Ulrik Wilbek til Gudmundur Gudmundsson. Danmark spås til at være én af de fire store forhåndsfavoritter, og oddssætterne hos NordicBet tror tilmed rigtigt meget på de danske håndboldherrer.

Spiludbyderen NordicBet er derfor på banen med et lækkert tilbud til os, der har tænkt os at lægge en mønt eller to på turneringen. Spil 200 kr. på vinderen af VM-slutrunden, og hvis Danmark ikke vinder får du dine penge tilbage. Der er ingen krav om gennemspil, så det er bestemt et tilbud der er værd at tage med. Tilbuddet er ikke 100% risikofrit hvis du spiller på andre end Danmark som verdensmester – men det nærmer sig.

Sådan får du et 200 kr. risikofrit spil på Håndbold VM

  • Opret en konto hos NordicBet. Hvis du allerede har en konto er det blot om at springe til næste punkt.
  • Sæt ét eller flere single-spil på vinderen af håndbold-VM. Spillet skal sættes inden Danmarks kamp imod Argentina. Den spilles fredag kl. 19.00.
  • Vinder Danmark ikke VM-gild, så får du dine tabte indsatser retur – op til 200 kr. Du får pengene hurtigst muligt, og der er ingen gennemspilskrav.

Få 200 kr. retur hvis Danmark ikke bliver verdensmestre

Det med småt

  • Du skal sætte ét eller flere spil på vinderen af VM før Danmarks kamp imod Argentina.
  • Når det drejer sig om “Second Chance” – altså cashback, vil du få dine penge ved næste log-ind. Hvis du ikke logger ind indenfor 14 dage efter din refundering mister du pengene.

Få 200 kr. retur hvis Danmark ikke bliver verdensmestre

Læs vores anmeldelse af NordicBet

Læs alt om NordicBets superlækre velkomstbonus

Opret konto hos NordicBet og deltag i The Great Escape

Besøg NordicBet og få lækker 100% velkomstbonus – op til 1.000 kr.