Få 50 kr. kvit og frit af Unibet

Få 50 kr. gratis af Unibet - intet krav om indskud

I dag spilles opgøret om Madrid, når Real Madrid og Atletico Madrid tørner sammen på Santiago Bernabéu. Unibet er ude med et godt tilbud til alle nye kunder: Få 50 kr. kvit og frit – der er intet krav om indskud.

Sådan får du 50 kr. kvit og frit af Unibet

  • Opret en konto hos Unibet.
  • Gå til følgende side: 50 kr. gratis og klik på registrer.
  • Under “min bonus” skal du acceptere din 50 kroners bonus.

Det med småt

  • Tilbuddet gælder kun for nye kunder.
  • Du skal omsætte de 50 kr. fem gange i alt til minimum odds 1.40. Dvs. 250 kr. i alt til minimum odds 1.40. Du bestemmer selv om det skal være pre-match eller live betting.

Tilmeld dig Unibet og få velkomstpakke

Real Madrid – Atletico Madrid odds fra Unibet

Real Madrid - Atletico Madrid odds fra Unibet

Slaget om Madrid, El Derbi madrileño, fløjtes i gang kl. 20.00 i aften, og kan naturligvis live-streames direkte hos Unibet. Eneste krav er at du har penge på kontoen, og det har du jo hvis du tager imod tilbuddet om 50 kr. gratis.

Unibets ambassadør og eksperttipper, Brian Laudrup, tipper at kampen bliver tæt og spiller på under 2.5 mål til odds 1.80. “Atleticos arbejderkollektiv mod Reals offensive stjerneensemble. Men de, der tror på en storsejr til Real, har nok glemt hvordan det er gået de sidste par gange: I Supercuppen blev det 1-1 og 0-1, så lige nu er det Atletico, der har krammet på De Kongelige. Der er naturligvis prestige i at være Kongerne af Madrid, men jeg tror vi får en kamp, der kommer til at ligne de seneste opgør til forveksling og at Real får mere end svært ved at nedbryde Atleticos solide kollektiv.”, udtaler Brian Laudrup på Unibets hjemmeside.

Læs vores anmeldelse af Unibet

Læs alt om Unibets velkomstbonus

Opret konto og få velkomstpakke med bl.a. bonus og gratis spil på mobilen

Lige nu: Besøg Unibet og få lækker velkomstpakke med bonus