Få 500 kr. retur hvis Danmark ikke vinder

Få Second Chance på Albanien-Danmark: Få op til 500 kr. retur hvis Danmark ikke vinder

Danmark skal forsøge at hente tre vigtige point i topkampen i EM-kvalifikationsgruppe I, når Morten Olsens tropper skal en tur til Albanien. Superliga-sponsoren NordicBet er på banen med endnu en omgang Second Chance. Få op til 500 kr. retur på fire udvalgte væddemålstyper, hvis Danmark ikke vinder. Der er ingen gennemspilskrav tilknyttet den returnerede indsats, så det er et ganske godt tilbud.

Sådan får du 500 kr. retur på Albanien-Danmark

  • Opret en konto hos NordicBet. Spring blot videre til næste punkt, hvis du allerede er kunde.
  • Log ind på din NordicBet-konto, og sæt et væddemål på ét eller flere af disse markeder: Første målscorer, Korrekt resultat (eksempelvis 0-1), Halvleg/fuldtid eller Stilling efter 1. halvleg. Spillet skal være sat før kampens begyndelse, og du skal minimum sætte 50 kr. på spillet.
  • Hvis Danmark ikke vinder kampen refunderes dine tabte væddemål på ovenstående fire markeder – op til 500 kr. Der er ingen gennemspilskrav tilknyttet din refunderede indsats.

Det med småt

  • Tilbuddet gælder kun til kampen Albanien – Danmark som spilles 11. oktober kl. 20.45.
  • Dit spil skal sættes før kampen og være et singlevæddemål.
  • NordicBet bestræber sig på at give dig pengene retur indenfor 24 timer efter kampen er afgjort.

Få pengene 500 kr. retur på Albanien-Danmark her

Danmark drager til Albanien velvidende at hjemmeholdet skabte en mindre sensation i seneste EM-kvalifikationskamp imod Portugal. På udebane i Aveiro i Portugal lykkedes det holdet fra det sydøstlige Europa at hente en overraskende 1-0 over selveste Portugal, som dog var uden Cristiano Ronaldo. Der er derfor lagt i kakkelovnen til et spændende opgør på det spritnye stadion i albanske Elbasan. Her på redaktionen hælder vi til en målfattig kamp, men oddsene på det er nærmest helt i bund. Måske er der faktisk mest værdi i at gå efter et af fire ovenstående Second Chance-markeder med garderingen for at få 500 kr retur.

Du kan læse optakt og spilforslag til landskampen i Albanien fra Unibets faste eksperttippere Mikkel Bischoff, Per Marxen og Anders Sigdal lige her. Hvis du endnu ikke har en konto hos Betfair Sportsbook, er det måske nu du skal slå til. Hos Betfair Sportsbook får alle nye kunder lige nu odds 7 på dansk sejr i Albanien. Læs mere om det lækre tilbud her.

(Billede: Helgi Halldórsson / Flickr)

Læs vores anmeldelse af NordicBet

Læs alt om NordicBets superlækre velkomstbonus

Opret konto hos NordicBet og deltag i The Great Escape

Besøg NordicBet og få lækker 100% velkomstbonus – op til 1.000 kr.