Få 500 kr. retur hvis Man United ikke vinder

Få op til 500 kr. retur hvis Man United ikke slår West Ham

Søndag eftermiddag skal Man United på en svær opgave i London, når topholdet og sæsonens store overraskelse West Ham tager imod på Upton Park. Spiludbyderen NordicBet byder på endnu en omgang Second Chance, der betyder at du kan få op til 500 kr. retur på udvalgte markeder. Og det bedste af det hele? Der er ingen gennemspilskrav på de refunderede midler.

Sådan får du pengene tilbage på West Ham-Man United

  • Opret en konto hos NordicBet. Har du allerede en konto kan du blot gå videre til næste punkt – dette tilbud gælder nemlig for alle kunder.
  • Log ind på din konto og sæt et eller flere væddemål på West Ham-Man United på følgende fire udvalgte markeder: Første målscorer, Korrekt resultat (f.eks. 1-3), Halvleg/fuldtid eller Stilling efter 1. halvleg (1X2).
  • Hvis du taber på ovenstående spil, og hvis ikke Man United vinder kampen, får du refunderet din indsats op til 500 kr. Der er ingen gennemspilskrav tilknyttet.

Få cashback på West Ham – Man United

Det med småt

  • Tilbuddet gælder både for nye og eksisterende kunder.
  • Tilbuddet gælder kun for Premier League-kampen West Ham – Manchester United, som spilles søndag d. 8. februar kl. 17.15.
  • Refunderingen gælder kun for evt. tabte væddemål på fire ovenstående markeder.
  • Kun single-spil – sat før kampstart – tæller med.
  • NordicBet bestræber sig på at refunderede midler er tilgængelige på din konto senest 24 timer efter slutfløjtet.

Odds på West Ham - Man United fra NordicBet

(Billede:  William Brawley / Flickr)

West Ham har været godt kørende i denne sæson, og ligger på en ganske godkendt 8.plads. Holdet fra Østlondon spiller noget typisk britisk fodbold med en del lange bolde, og den kontante spillestil er efterhånden en sjældenhed i toppen af den engelske liga. Til kampen imod de røde djævle har træner Sam Allardyce – eller blot kaldet Big Sam – flere bekymringer end normalt. Således er holdet truet af flere afbud, og det er endnu uvist hvem der når at blive klar. James Collins og Winston Reid bliver ikke klar, og der er også tvivl om store Andy Carroll i front. Louis van Gaal har derimod en næsten komplet trup med til Upton Park – kun Carrick er ude – og Man United er derfor favoritter imod et hjemmehold, der er gået en smule ned i gear i de seneste kampe.

Kampen mellem West Ham og Manchester United sparkes i gang søndag d. 8. februar kl. 17.15 og kan ses direkte på TV3 Sport 2.

Læs vores anmeldelse af NordicBet

Læs alt om NordicBets superlækre velkomstbonus

Opret konto hos NordicBet

Besøg NordicBet og få lækker 100% velkomstbonus – op til 1.000 kr.