Få cashback på Caroline Wozniacki i Australian Open

Få pengene retur på Caroline Wozniacki i Australian Open

Caroline Wozniacki har fået en svær lodtrækning til dette års Australian Open-turnering, men første runde bør hun alligevel kunne klemme sig videre fra. NordicBet byder på op til 100 kr. retur, hvis du taber på danskerens førsterunde-kamp imod Taylor Townsend.

Få 100 kr. cashback på Caroline Wozniacki i Australian Open

  • Opret en konto hos NordicBet. Hvis du allerede har en konto kan du blot gå til næste punkt.
  • Placér et singlespil (1-2 markedet) på præcis 100 kr. inden kampstart på kampen Caroline Wozniacki – Taylor Townsend.
  • Hvis du taber dit spil, får du indsatsen retur i form af en bonus. Bonussen skal omsættes seks (6) gange på kupon/er med et samlet odds på 1.8 eller højere.

Få 100 kr. cashback på Caroline Wozniacki

Det med småt

  • Du skal spille for præcis 100 kr. på Caroline Wozniacki – Taylor Townsend. Du må gerne spille på amerikaneren, hvis du tror mest på hende.
  • Bonussen er klar til aktivering på din konto senest 72 timer efter resultatet af kampen foreligger.

Som du kan se på nedenstående odds er danske Caroline Wozniacki kæmpefavorit til at vinde over den unge amerikaner. Taylor Townsend har tidligere vundet pigesingle-rækken i Australian Open, så helt ueffen i den australske hede er hun ikke. Caroline har fået en skrækkelig lodtrækning til årets turnering, og står til at møde Azarenka allerede i anden runde og Serena William i en evt. kvartfinale. NordicBet har derfor også kun den danske tennisyndling som syvende største favorit til at hente titlen i Melbourne.

Gennemspilskravene for dette tilbud er lige til den kradse side, så det er ikke verdens bedste tilbud. Skal du alligevel have en mønt på kampen er det dog værd at tage med.

Caroline Wozniacki - Taylor Townsend odds fra NordicBet

Læs vores anmeldelse af NordicBet

Læs alt om NordicBets superlækre velkomstbonus

Opret konto hos NordicBet

Besøg NordicBet og få lækker 100% velkomstbonus – op til 1.000 kr.