Få cashback på Chelsea-West Ham

Få op til 500 kr. retur på Chelsea-West Ham

Boxing Day er den helt store fodbolddag i England, og i dag er naturligvis ingen undtagelse. Chelsea tager imod West Ham hjemme på Stamford Bridge og Jose Mourinhos tropper er ikke overraskende store favoritter. Hos spiludbyderen NordicBet kan du hente cashback på fire udvalgte væddemålstyper, hvis ikke det lykkes hjemmeholdet at vinde. Der er ingen gennemspilskrav tilknyttet de refunderede midler, så tilbuddet er bestemt værd at tage med.

Chelsea cruiser mod det engelske mesterskab, og det er efterhånden svært at se, hvem der skal kunne true Mourinhos tropper. Manchester City spiller alt for svingende, og United er startet sæson ret dårligt. I dag kan Chelsea tage endnu et vigtigt skridt imod titlen, når lokalrivalerne fra West Ham kommer på besøg. West Ham er dog ikke en walk-over modstander i det holdet ligger på en imponerende fjerdeplads inden dagens opgør. Sam Allardyce har fået banket et solidt hold sammen, og London-klubben har måske de bedste chancer for at få point med fra Stamford Bridge i mange mange år.

NordicBet er klar med et lækkert Second Chance-tilbud på dagens første Premier League-opgør. Second Chance-konceptet går ud på, at du spiller for op til 500 kr. på ét eller flere af fire udvalgte væddemålstyper, og skulle du kikse kan du få pengene retur. I dag lyder tilbuddet på, at du får pengene tilbage hvis ikke Chelsea vinder. Dvs. at tror du at West Ham har en pæn chance for at overraske i dag, så er der bestemt fidus i at spille lidt på London-opgøret hos NordicBet.

Bemærk: Der er ingen gennemspilskrav!

Sådan får du cashback på Chelsea-West Ham

  • Opret en konto hos spiludbyderen NordicBet. Hvis du allerede er kunde, så spring blot videre til næste punkt.
  • Log ind på din konto og sæt et eller flere væddemål på Chelsea-West Ham på følgende fire udvalgte markeder: Første målscorer, Korrekt resultat (f.eks. 3-3), Halvleg/fuldtid eller Stilling efter 1. halvleg (1X2).
  • Hvis du taber på ovenstående spil, og Chelsea samtidig ikke formår at vinde kampen, får du refunderet din indsats op til 500 kr.

Få cashback på Chelsea-Westham her

Chelsea-West Ham odds fra NordicBet

Det med småt

  • Tilbuddet gælder både for nye og eksisterende kunder.
  • Tilbuddet gælder kun for Premier League-kampen Chelsea-West Ham, som spilles boxing day – fredag d. 26. december kl. 13.45.
  • Refunderingen gælder kun for evt. tabte væddemål på fire ovenstående markeder.
  • Kun single-spil – sat før kampstart – tæller med.
  • NordicBet bestræber sig på at refunderede midler er tilgængelige senest 24 timer efter slutfløjtet.

Chelsea-West Ham spilles fredag d. 26. december kl. 13.45 og kan ses direkte på TV3+.

Læs vores anmeldelse af NordicBet

Læs alt om NordicBets superlækre velkomstbonus

Opret konto hos NordicBet og deltag i The Great Escape

Besøg NordicBet og få lækker 100% velkomstbonus – op til 1.000 kr.