Få cashback på Formel 1

Få cashback på Formel 1 i denne weekend

Formel 1-cirkusset er nået til Singapore, og Kevin Magnussen skal forsøge at rette op på sine mindre heldige løb på det seneste. Betsafe tilbyder cashback på weekendens Formel 1-Grand Prix, og reglerne er yderst simple. Sæt et væddemål på vinderen af Singapores Grand Prix, og vinder du ikke – mens Kevin Magnussen samtidig opnår en top 6-pladsering – får du indsatsen retur som en bonus.

Sådan får du cashback på Formel 1

  • Opret en konto hos Betsafe. Hvis du allerede har en konto skal du blot springe videre til næste punkt.
  • Log ind på din Betsafe-konto og placér et væddemål på vinderen af weekendens Grand Prix. Væddemålet skal være på mindst 100 kr.
  • Hvis du taber dit spil og Kevin Magnussen samtidig slutter i top 6 får du din indsats – op til 500 kr. – returneret i form af en bonus. Bonussen skal omsættes mindst seks gange til odds 1.50 eller højere.

Det med småt

  • Du skal sætte et væddemål på minimum 100 kr. på vinderen af Singapores Grand Prix for at være berettiget til cashback.
  • Dine penge refunderes i form af bonuspenge, som skal omsættes seks gange til min. odds 1.50.
  • Betsafe bestræber sig på at have indsat bonussen senest 72 timer efter afgørelsen af væddemålet.

Få cashback på Formel 1 her

Formel 1 odds fra Betsafe

Betsafe tilbyder ud over vinderspillet også et hav af side-bets. Bl.a. nedenstående væddemål, hvor man kan spille på om kørerne gennemfører løbet. Vejrudsigten lover pt. ustadigt vejr, så måske er der nogle gode odds at hente på at favoritterne udgår? Singapores Grand Prix er kendt for det ekstreme klima, og temperaturen og luftfugtigheden er ganske høje. Det åbner op for overraskelser af enhver slags.

Formel 1 odds fra Betsafe

(Billede: Jake Archibald / Flickr)

Læs alt om velkomstbonussen fra Betsafe

Læs vores anmeldelse af Betsafe

Opret en konto hos Betsafe

Lige nu: Besøg Betsafe og få en lækker 100% bonus – op til 1000 kr.