Få et 100 kr. risikofrit bet på Aston Villa – Man Utd

Få et risikofrit bet på Aston Villa-Manchester United

Lørdag tager Aston Villa imod formstærke Manchester United i Premier League. NordicBet er i julehumør og giver dig et risikofrit bet på kampen – op til 100 kr. Læs hvordan du kan krydre lørdag eftermiddags tipskamp med lidt (næsten) gratis action.

United er i topform og har vundet seks kampe på stribe – bl.a. sidste weekends storkamp imod Liverpool som blev vundet sikkert. De mest fanatiske United-fans tør igen drømme om at man kan spille med om titlen allerede i år, og hvis det på nogen skal være aktuelt kræver det en sejr over middelmådige Aston Villa. Birmingham-klubben er vanen tro tæt på nedrykningsstregen, og spørgsmålet er om det ustabile hold overhovedet kan byde United op til dans. Aston Villa-Manchester United er eftermiddagens kamp i Tipslørdag, så det er oplagt med lidt risikofrit action hos NordicBet. Bemærk dog de noget stramme gennemspilskrav. Det er bestemt ikke blandt de bedste tilbud, men lidt har også ret.

Sådan får du et 100 kr. risikofrit bet på Aston Villa-Manchester United

  • Opret en konto hos spiludbyderen NordicBet. Hvis du allerede har en konto kan du blot gå videre til næse punkt.
  • Placer et single-spil (1X2) på præcis 100 kr. inden kampstart.
  • Hvis du taber dit spil, får du indsatsen retur i form af en bonus. Det refunderede beløb udbetales som en bonus, og skal omsættes seks gange på kupon/er med et samlet odds på 1.8 eller højere.

Få et risikofrit bet her

Det med småt

  • Tilbuddet gælder for kampen Aston Villa-Manchester United som spilles kl. 16.00 d. 20. december 2014.
  • Refundering er klar til aktivering på din konto senest 72 timer efter afgørelsen af væddemålet under “Mine bonusser”.
  • Det refunderede beløb udbetales som en bonus og skal omsættes seks gange på kupon/er med et samlet odds på 1.80 eller højere. Bonussen skal omsættes inden for 60 dage efter aktivering.

Læs vores anmeldelse af NordicBet

Læs alt om NordicBets superlækre velkomstbonus

Opret konto hos NordicBet og deltag i The Great Escape

Besøg NordicBet og få lækker 100% velkomstbonus – op til 1.000 kr.