Få et nyt tilbud af Unibet hver dag

Tæl ned til VM i fodbold og få et nyt tilbud fra Unibet hver dag.

Årets sportsbegivenhed, VM-slutrunden i Brasilien, begynder om blot 10 dage og Unibet varmer op med en masser lækre tilbud. Fra søndag d. 1. juni og til og med onsdag d. 11. juni står den på daglige lækkerier til VM-hungrende spillere.

Unibet tæller ned til slutrunden ved at præsentere et nyt tilbud hver eneste dag i dagene op til VM-slutrunden. Tilbuddene er både for sportsbettere og casino-spillere, så der er noget for enhver smag. Tilbuddene bliver først afsløret på den gældende dag, hvor man kan drage nytte af det. Men vi kan godt allerede nu løfte sløret for, at der er tale om lodtrækninger, bonusser, indskudsbonusser, freebets og freespins. Unibet tilbyder i forvejen et hav af lækre kampagner, så der masser af grunde til at oprette en konto hos en af Danmarks allerbedste spiludbydere.

Spil på mobilen og få et gratis spil på 100 kr. 

Husk også at du lige nu kan få en måneds gratis TV2 PLAY. Tilbuddet gælder for nye og eksisterende Unibet-kunder. TV2 PLAY-abonnementet giver dig bl.a. adgang til en masse VM-kampe, film, serier og programmer fra TV2-platformen. Hele herligheden har en værdi af 119 kr., og kan naturligvis tilgås både på computer, smartphone og tablet. Det er nemt og hurtigt at oprette sig, og det tager blot fem minutter at få adgang til en masse spændende sport og underholdning. Læs mere om tilbuddet her.

Læs vores anmeldelse af Unibet

Opret konto her og tag del i det flotte VM-tilbud

Lige nu: Opret konto hos Unibet og få TV2 PLAY gratis i en måned